🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

S ČÍM KOMBINOVAŤ TEPLÁKY?

Tepláky sú najlepším dôkazom toho, že môžete vyzerať štýlovo a zároveň sa cítiť pohodlne. S čím ich kombinovať? Ak máte v šatníku teplákové súpravy, ktoré ste vzali iba do telocvične a na druhý deň odložili preč - je čas dať im druhú možnosť predviesť sa. Najzaujímavejšie kombinácie získate zmiešaním rôznych štýlov. Športovo elegantný? Prečo nie! Predstavíme vám s čím kombinovať dámske tepláky a zároveň vyzerať fenomenálne na rande, na vysokej škole alebo dokonca na dôležitom obchodnom stretnutí.

ODVÁŽNA A ROMANTICKÁ ALEBO ČO KOMBINOVAŤ S TEPLÁKMI AK SA CHYSTÁTE NA RANDE?

Chystáte sa na rande a zaujíma vás, s čím skombinovať tepláky s cieľom získať ženský sexy vzhľad? Všetko čo musíte urobiť, je obuť si svoje obľúbené topánky na vysokých podpätkoch alebo sandále s vysokými podpätkami, tričko a rockovú bundu. A uvoľnený ženský štýlovýoutfit je na svete.

Pri kombinovaní štýlov - príležitostných s elegantnými, si dávajte pozor na veľké, farebné potlače alebo sýte farby. Ak zvolíte jednofarebné blúzky a saká v tlmených farbách, celý váš outfit bude vyzerať súdržne a veľmi elegantne. Pamätajte na doplnky! Postačia výrazné náušnice a štýlová  kabelka.

TEPLÁKY V ELEGANTNEJ VERZII. AKO ICH SKOMBINOVAŤ DO PRÁCE?

Ak máte v šatníku čierne alebo sivé tepláky, neváhajte a skombinujte ich s klasickou bielou košeľou. Svojich kolegov z kancelárie oslnite originálnou kombináciou. Svoj vzhľad tiež môžte doplniť veľkými klasickými hodinkami. Kľúčom k dokonalému vzľadu je vždy vhodná kombinácia doplnkov.

TEPLÁKY AKO VOĽNOČASOVÝ ODEV. AKO ICH NOSIŤ, ABY VYZERALI ŠTÝLOVO?

Ak oceňujete pohodlie nemeňte tepláky za iný druh nohavíc ani vo voľnom čase. Elegantné biele tričko však nahraďte voľným tričkom vo vašej obľúbenej farbe. Namiesto vysokých podpätkov, zvoľte tenisky alebo ramony,sako nahraďte džínsovou bundou. Takto nahodení ste pripravení na prechádzku v parku, popoludňajšie nakupovanie alebo relax v kine. Máte radi aj pánske doplnky? Doplňte svoj vzhľad baseballovou čiapkou.

Ako vidíte, dnešné pánske a dámske tepláky majú so svojim prototypom od začiatku 20. rokov málo spoločného. Hoci sme na zmenu museli čakať takmer 50 rokov, pri pohľade na dnešný štýl v kombinácii s teplákmi v hlavnej úlohe to určite stálo za to.

Pozrite si tiež: Dámske tenisky Dámske bundy Dámske tričká