🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO NOSIŤ OVERAL?

Overal, t.j. elegantná jednodielna kombinácia dámskych nohavíc s blúzkou je hitom sezóny, ak si želáme dosiahnuť prirodzený ženský vzhľad. Overal je vhodný na veľa príležitostí - obchodné stretnutia, romantický večer so svojim blízkym, slávnostný galavečer ako aj prechádzka s priateľom. Ako ho prispôsobiť postave tak, aby ste vždy vyzerali fenomenálne? Overal je dobrou voľbou pre každú postavu - nebojte sa ho nosiť, aj keď vaša veľkosť nie je v rozmedzí 34-40. Pri správnom nosení dokáže ľahko zakryť drobné nedostatky postavy zvýrazňujúc jej prednosti. Vyberte si svoj obľúbený overal a vydajte sa ohúriť svet!

POSTAVA JABLKO A HRUŠKA, ALEBO AKO NAJLEPŠIE PRISPÔSOBIŤ OVERAL VAŠEJ POSTAVE

Ak vás zaujíma, ako prispôsobiť overal vašej postave, v prvom rade sa zamerajte na typ vašej postavy. Hruška, jablko alebo presýpacie hodiny? V prípade postavy v tvare jablka, ktorá často zápasi s mierne vyčnievajúcim bruškom, nevýraznym pásom a výraznou hornou časťou tela, bude najlepšou voľbou overal, ktorý vyváži tieto disproporcie. Vyberajte si overaly s výstrihom do V - krásne zdôraznia poprsie a siluetu tela. Pás môžete zvýrazniť vďaka opasku. Nechcené a nepekné tukové vankúšiky okolo brucha účinne zamaskujú napríklad volány. Okrem toho, ak máte dlhé nohy, nezabudnite ich ukázať! Čo tak skúsiť overal s krátkymi nohavicami?

Ste typ postavy hruška? Vhodne zvolený overal upozorní na vaše silné stránky: krásnu líniu ramien, krku, očarujúce poprsie a zmyselný pás. Zároveň maskuje mierne širšie boky, zadok a stehná. Ako prispôsobiť overal hruške? Okolo bokov a stehien sa vyvarujte akýchkoľvek ozdôb. V hornej časti postavy sú vítané farebné aplikácie, lesklé potlače a iné zdobenia. “Puff” rukávy budú tiež vyzerať skvele.

OVERAL PRE NIŽŠIU POSTAVU

Ako prispôsobiť overal nižšej postave? Vaším cieľom je opticky vytiahnuť svoju postavu. Pre tento efekt si vyberte overal so vzorom zvislých pruhov, ktoré sú v tejto sezóne veľmi obľúbené. K  tomu si zvoľte topánky na podpätkoch, pri ktorých bude vaša postava pôsobiť vyššie.

Ako vidíte, v správne zvolenom overale bude každá z nás, bez ohľadu na výšku a typ postavy, vyzerať jedinečne. Pamätajte tiež na doplnky – zaujímavý náhrdelník, nápadité náušnice a kabelka doladia celý outfit tak, že celý váš vzhľad bude ešte výraznejší.

Pozrite si tiež naše: Dámske šaty Dámske tričká, Dámske kraťasy-sukne