🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SANDÁLE NA PODPÄTKU SÚ OPÄŤ „IN“? POZNÁTE NAJNOVŠIE TRENDY?

ULTRASEXI SANDÁLE NA VYSOKOM PODPÄTKU

Vysoké podpätky dokážu zázraky. Každú postavu a každé nohy dokážu opticky predĺžiť a siluetu zúžiť. Preto nie je vôbec prekvapujúce, že sandále na vysokom podpätku kraľujú aj tohtoročnému letu. Potešujúce je tiež, že šírka a tvar podpätku je veľmi variabilná. Rovnako môžete voliť hrubé hranaté podpätky ako aj tenké špicaté typy. Dôležité je dosiahnuť výsledný efekt a, samozrejme, pohodlie pri chôdzi.

POHODLNÉ NÍZKE PODPÄTKY

Nie je podpätok ako podpätok. Ak neholdujete vysokým podpätkom, nemusíte sa ich vzdať úplne, stačí ich vymeniť za nižšiu verziu. Nízke podpätky sandálom pridajú na pohodlnosti a vám aspoň trocha na výške. Spojte ich s remienkovými sandálmi a úspech máte zaručený. Sandále na nízkom podpätku sú zaručeným hitom office outfitov, pretože v nich dokážete fungovať naozaj celý deň a nohy vás bolieť nebudú. Sú komfortné a zároveň zaujímavé.

REMIENKY, REMIENKY, REMIENKY

Remienky dodajú každému typu topánok punc elegancie a zaujímavosti. Minimalizmus v štýle sandálov pozostávajúcich iba z remienkov je totálne „IN“ a zostane dlho nezabudnuteľný. Kombinovať remienkové topánky môžete s každým kusom oblečenia. Pokojne ich obujte ku rifliam, kraťasom alebo biznis outfitu. Remienkami toto leto naozaj nič nepokazíte.

SANDÁLE S VIAZANÍM NA NOHU

Sandále s viazaním na nohu vyzerajú trocha extravagantne a pútavo aj vtedy, keď o to nestoja. Ak chcete ich zaujímavý šik look ešte viac podporiť, zvoľte viazanie cez dlhú nohavicu, napríklad aj pri pracovnom kostýme. Outfit tak získa ešte väčší šmrnc a punc nadčasovosti. Viazanie cez nohavicu je jednoducho toto leto top. Vysoké viazanie topánky automaticky predlžuje a zoštíhľuje postavu, čo nie je nikdy zbytočné.

PASTELOVÁ NOVINKA A NEÓNOVÁ KLASIKA

Po minuloročnom neónovom lete sa do módy opäť vracajú pastelové farby. Voliť môžete svetlé odtiene ružovej, béžovej či modrej, ale aj bielu či sivú. Zahanbiť sa toto leto nedá ani klasická čierna. Neónové farby to však tiež úplne nevzdávajú a pokiaľ ste milovníkom výrazných odtieňov, môžete ich pokojne nosiť, ešte stále sú trendy.

VZORY A APLIKÁCIE

Sandále na vysokom podpätku sú samé o sebe veľmi elegantné a sexi. Ak chcete svoj jednoduchý outfit, ako sú minišaty alebo overal, ozvláštniť, zvoľte sandále s aplikáciami ako sú zipsy, kamienky alebo kvety. Sandále sa stanú dominantným kúskom vášho looku a vy máte úspech zaručený.

NÁPADNÉ ULTRAHRUBÉ PODPÄTKY A PLATFORMOVÁ PODRÁŽKA

Hoci sme sa zhodli, že v tomto roku je jedno, aký typ podpätku na sandáloch zvolíte, horúcou novinkou sú predsa len sandále s ultrahrubými podpätkami a platformovou podrážkou. Okrem toho, že sú sandále v tomto spojení maximálne pohodlné, dokážu zaujať nielen na večernej párty, ale aj pri prechádzke v meste.