🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SPRAVTE SI RADOSŤ ŠTÝLOVÝMI A POHODLNÝMI PAPUČAMI

POHODLIE NADOVŠETKO

Pri výbere papúč je dôležité sledovať pohodlie. Sú to topánky, ktoré by nemali tlačiť ani odierať. Mali by byť voľné, no pritom na nohe dobre držať. 
Každý si pod papučami predstavuje niečo iné. Niet sa však ani čomu čudovať. Dnes na trhu nájdete veľké množstvo typov a prevedení papúč. Niektoré sú uzatvorené, iné otvorené. Niektoré typy majú aj rôzne ozdoby či zaujímavé farebné prevedenie. 

Domáca obuv by mala byť vzdušná. Noha by sa v nej mala dýchať a nemala by sa potiť. Nehovoriac o tom, že papuče je potrebné pravidelne meniť. Nosíte ich totižto častejšie a po dlhšiu dobu ako lodičky alebo tenisky. 

UNIVERZÁLNY TYP NEEXISTUJE

To, čo sedí vám, nemusí sedieť vášmu kamarátovi, partnerovi či súrodencovi. Univerzálne papuče neexistujú. Každá noha potrebuje niečo iné. 
Dámske papuče sú spravidla užšieho tvaru. Mnohokrát sa stretnete so zaujímavým farebným dizajnom alebo rôznymi ozdobami. 
Pánske papuče sú často presným opakom. Sú širšie a jednoduchšie. Najčastejšie ich nájdete v tmavých farebných prevedeniach. 

DIZAJN HRÁ HLAVNÚ ROLU 

Pri nakupovaní domáceho oblečenia a obuvi na sebe zbytočne nešetrite. Vyberajte si kúsky, ktoré sa vám páčia a v ktorých sa cítite pohodlne. 
Štýlových papúč dnes nájdete na trhu rovno niekoľko. Ženy milujú nielen zaujímavé farebné kombinácie, ale taktiež rôzne ozdoby ako napríklad kožušinu. Obľúbeným trendom sú dnes tzv. chlpaté papuče. Vhodné sú ako na jeseň či zimu, tak aj na leto. 

Muži si prídu na svoje pri zaujímavých farebných kreáciách a vtipných potlačiach. Nebráňte sa napríklad potlači s ovocím alebo zeleninou. Rozhodne zaujmete každého hosťa, ktorý vašu domácnosť navštívi.

Niektoré papuče majú dokonca tvar zvierat. Spravidla sú uzatvorené a vhodné na jeseň a zimu. Príjemne hrejú. Ich menšou nevýhodou je najmä to, že sa po krátkom čase vychodia a neposkytujú dostatočnú oporu nohy. 

Tento typ papúč budete musieť meniť častejšie. Stoja však rozhodne za to, pretože sú príjemné na dotyk a chodí sa v nich veľmi dobre. 

ZHRNUTIE 

Papuče sú obľúbenou domácou obuvou, s ktorou môžete pokojne experimentovať. Nebojte sa siahnuť po extravagantných a zaujímavých typoch. Vždy však myslite na to, že pohodlie je na prvom mieste.