🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

5 NAJVÄČŠÍCH TRENDOV PLAVIEK NA LETO 2020

CELÉ PLAVKY 

Po mnohé roky boli jednodielne dámske plavky považované za športový kúsok vhodný na profesionálne plávanie. Boli funkčné a jednoduché. Na tele často zanikli a neboli ničím zaujímavé. 

Rok 2020 však ukázal, že aj celé plavky môžu byť štýlové. Dokonca, pri výbere správneho strihu sú vhodné pre úplne všetky typy postáv. Je jedno, či máte väčšie poprsie, zadok alebo svalnatejší chrbát. 

VYSOKÝ PÁS 

Charakteristickým znakom plaviek 2020 bol vysoký pás. Ten je vhodný pre úplne všetky ženy, ktoré chcú skryť zopár kíl navyše. Krásne totižto postavu vyformuje.  

Pri dvojdielnych plavkách s vysokým pásom je však jedna nevýhoda. Veľmi zle sa v nich opaľuje. Preto, keď si v nich ľahnete, nezabudnite si pás stiahnuť nižšie. 

Tento typ plaviek nájdete vo viacerých strichoch a farebných prevedeniach. Jednoducho si tak vyberie úplne každá žena. 

JEDNODUCHOSŤ SA NOSÍ 

Jednoduché, jednofarebné plavky definovali celú tohtoročnú letnú sezónu. Ak hľadáte zaujímavé kúsky, ktoré by ste si kúpili na budúci rok, rozhodne stavte na minimalizmus. 

Plavkami v jednej farbe nič nepokazíte. Práve naopak. Vždy v nich budete vyzerať dobre. Sú nadčasové a nesmrteľné. Hodia sa žene s každým typom postavy. Jednoducho ich taktiež skombinujete s plážovými šatami alebo klobúkom. 

S VIAZANÍM AJ BEZ VIAZANIA 

Viazanie zobral tento rok pomerne zoširoka. Okrem klasických dvoch ramienok bolo trendy aj viazanie okolo krku. Dokonca, mnohé plavky boli úplne bez neho. Výber tak zostával čisto na vás. 

Plavky s viazaním sú však praktickejšie. Jednoduchšie sa v nich pláva a nezošmykujú sa. 

A ČO PÁNSKE PLAVKY? 

Pánske plavky sa v tejto letnej sezóne nezaobišli bez letnej potlače. Obľúbené boli najmä rastliny či klasika vo forme vzorov. Najviac obľúbeným vzorom boli pásiky viacerých farieb. Muži ich nosili na plavkách všetkých dĺžok a veľkostí. 

Samozrejme, popri všetkých farebných a vzorových kombináciách boli na trhu jednofarebné minimalistické kúsky. Tie sú obľúbené desiatky až stovky rokov a vždy sú stávkou na istotu. 

ZHRNUTIE

Trendy plaviek sa každým rokom menia. Niektoré typy však pretrvávajú aj desiatky rokov. Ak plánujete nákup ešte tento rok, vyberajte si skôr jednoduchšie typy. Je viac pravdepodobné, že budú štýlové aj o jednu či dve sezóny.