🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

SVETER AKO ZÁKLAD ŠATNÍKA

Dobrý, teplý dámsky sveter je základom mnohých štýlov v jesennej a zimnej sezóne. My ženy, chceme byť štýlové a IN, no nie na úkor nášho komfortu. Preto siahame po kúskoch, ktoré sú nie len trendy, ale aj teplé a príjemné na nosenie. Z tohto dôvodu sú v sezóne jeseň/zima povinnou výbavou v šatníku dámske svetre. Pri výbere stojí za to venovať pozornosť najmä tomuto:

 

  • Vzhľad jednotlivých odevov- každá z nás si zakúpi len taký model, ktorý nás zaujme hneď na prvý pohľad práve svojím vzhľadom
  • Kvalita použitých materiálov a spôsob ich výroby je ďalšou záležitosťou, na ktorú dbáme pri výbere. Materiály musia v chladných dňoch zahriať. Model sa musí dobre nosiť, musí mať kvalitne prepracované šitie.

 

Pre pohodlie sa musíme vzdať pôsobivého stylingu? Práve naopak! V našich šatníkoch by nemali chýbať modely zodpovedajúce najnovším trendom, ale aj nadčasové kúsky. Vďaka tomu budeme vedieť ľahko kombinovať a vytvárať rôzne outfity. Určite by si mal nájsť miesto v každom šatníku nejeden klasický sveter, no nesmie chýbať oversize svetrík, sveter s módnym strihom odhaľujúci plece či kardigán.

Spojenie nadčasových strihov a aktuálnej módy spĺňajú naši dodávatelia- NOBIS a LA..MU. Preto pravidelne dopĺňame našu ponuku svetríkov práve od týchto značiek. Stojí za to vybrať si modely s pútavým dizajnom, ktoré potešia nejednu z nás! Vytvoriť jedinečné outfity, ktoré v uliciach upútajú bude hračka 😊