🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VESTA A JEJ VYUŽITIE

Prečo sa oplatí siahnuť po veste?

Vesta na jeseň patrí k „MUST HAVE“ vecičkám v dámskom šatníku. Bunda bez rukávov je perfektným doplnkom jesenného stylingu. Takúto vestu si prehodíš cez košeľu, mikinu či sveter a máš istotu, že sa budeš cítiť komfortne. Bude ti jednoducho teplo a príjemne.

Na trhu je mnoho viest, ktoré majú rôznu dĺžku a strih. IN sú vesty klasické, páperové, midi, vypasované aj s oversize strihom. Každá z nás si vie ľahko nájsť vestu v štýle, ktorý preferuje.

 

Akú farbu vesty zvoliť?

Jesenné farby krásne dopĺňa farba béžová, biela, hnedá, khaki a klasická čierna. Pokiaľ máš rada originalitu neváhaj siahnuť po bordovej, ružovej či cyklámenovej. Zaujímavé sú aj vesty s rôznymi vzormi, napríklad obľúbený leopardí vzor je aktuálne veľkým HITOM.

 

Ako kombinovať dámske vesty?

Kombinujme ich napríklad s džínsami, legínami, koženými nohavicami, ale aj so šatami či sukňou. Hodia sa k športovej obuvi, napríklad teniskám, ale aj k dámskym čižmám.

Môžeme ich nosiť na bežné dni, do práce, na prechádzku, na nákup ale aj na výlet či na rande.

 

Samozrejmosťou je, že treba siahať po vestách, ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov. Následne sa zameriavame na módny dizajn 😊