🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

UKÁŽTE SVETU, ŽE PATRÍTE K SEBE.

MIKINU PRE NEHO A PRE ŇU! 

Mikinu, ktorá je vyrobená z kvalitnej bavlny, čo je základ k jej úspechu. Dizajneri vyšperkovali mikinu dvojradovými zipsami na prednom diely. Zaujímavá je potlač na rukávoch a kapucni. Tá je svojím strihom a veľkosťou podčiarknutím celkového dojmu mikiny. Zaujímavo sú riešené aj ukončenia rukávov, ktoré sa navliekajú na palec. Takto pekne držia na ruke.

Pokiaľ máte radi street style, ste ležérní, uvoľnení a vždy TOP,  tak táto mikina je ako stvorená pre Vás. Mikinu máme v ponuke v štyroch farbách- svetlo sivú, grafitovú, červeno-červenú army a čiernu klasiku.

Mikina je slim strihu. Dokonalo sadne na každý typ postavy. Či je žena útla alebo bacuľka, vždy vyzerá v J.STYLE mikine skvelo. Vďaka predĺženému strihu zakryje čo má zakryť a nechá vyniknúť to čo treba. To isté platí pri opačnom pohlaví. Strih mikiny sedí chlapom dokonalo.

Ako vyraziť do ulíc V J.STYLE mikinách? Záleží na každom z Vás! Úplne stačí vsadiť na klasické rifle úzkeho strihu, obuť jednoduché biele tenisky. A šup ruka v ruke môžte smelo vybehnúť do ulíc.

S HRDOSŤOU UKÁŽTE, ŽE STE PÁR.