🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VYBRALI SME PRE VÁS 7 HORÚCICH FASHION TRENDOV NA JAR 2021

PASTELOVÉ TÓNY

Oslávte príchod jari správnymi farbami. Pri nakupovaní dámskych šiat, sukní alebo nohavíc siahnite po pastelových odtieňoch. Najobľúbenejšími sú ružová, fialová a modrá. Netreba sa však báť ani zelenej, žltej či dokonca tyrkysovej.

Pastelové farby sa veľmi jednoducho kombinujú so základnými odtieňmi, ako čierna alebo biela. Pri obliekaní si však dávajte pozor. Jar síce dovoľuje zaujímavejšie outfity, no rozhodne to netreba preháňať. Viac ako 3 farby by ste na sebe nemali mať.

 

POHODLIE NADOVŠETKO

Z vysokých čižiem alebo čižmičiek na opätku prejdite do niečoho pohodlnejšieho. Skvelou voľbou sú dámske tenisky. Vyberať si môžete z nízkych alebo vysokých. Nižšie modely sú vhodné k elegantnému oblečeniu. Nebojte sa obuť si ich k sukni alebo šatám.

Vyššie tenisky znosíte na začiatku jari, keď je vonku ešte chladno. Hodia sa k rifliam alebo nohaviciam. Spravidla sú masívne, a preto k nim nemusíte kombinovať príliš veľa doplnkov.

VÝRAZNÉ KABELKY

V rámci doplnkov siahnite po výrazných kabelkách. Na veľkosti nezáleží. Crossbody sú najpraktickejšie, no ak potrebujete niečo väčšie, pokojne si vyberte model shopper.

Kabelky by mali mať zaujímavú farbu, rameno alebo nejaký detail. Jednoducho niečo, čo pritiahne pozornosť a zaujme. Na jar a leto sa hodí žltá, ktorá je jednou z farieb roka. K trendom posledných sezón sa radí hadí vzor. Ten vyzerá na kabelkách luxusne a elegantne.

 

HODVÁBNE ŠATKY

Outfit môžete doplniť aj šatkami. Tie v teplých dňoch znosíte najmä na hlave alebo vo vlasoch. Ich výhodou je, že sa dajú zaviazať na desiatky spôsobov. Vždy budú vyzerať inak. Inšpirujte sa videami alebo fotografiami na sociálnych sieťach.

 

JEDNODUCHÉ TRIČKÁ

Na vyskladanie štýlového outfitu potrebujete okrem výrazných aj jednoduché kúsky. K nim sa radia napríkladjednofarebné dámske tričká. Čierne, biele alebo hnedé tričko skombinujete s úplne všetkým.

Na jar si kúpte rovno niekoľko modelov. Siahnite po krátkom, dlhom aj stredne dlhom rukáve. Ak by vás jednofarebné kúsky nezaujali, zvoľte minimalistický nápis. Ten môže vystihovať vašu náladu alebo niečo, čo máte radi.

ZAMERAJTE SA NA DETAILY

Ak hľadáte dámske trendy oblečenie, zamerajte sa na detaily. Zipsy, gombíky, vačky, potlače či goliere. Móda nemá hranice a túto výhodu by ste mali využiť vo svoj prospech. Odlíšte sa od ostatných niečím zaujímavým.

Jar 2021 diktuje gombíky. Vyberajte si preto košele, ktoré ich majú výrazné. Nezakrývajte ich. Práve naopak, nechajte, aby vynikli. Košele však nie sú jediným oblečením s týmto detailom. Rovnako sú na tom tričká, saká, šaty, sukne či dokonca nohavice.

S gombíkmi sa môžete hrať. Oblečte si pod košeľu tričko a zapnite si ju len do polovice. Prípadne niektoré gombíky pri zapínaní vynechajte.

 

VÝRAZNÉ PLECIA

Vypchávky v pleciach sa po rokoch vrátili. Prvýkrát sa objavili v zime 2020. Trend si mnohí obľúbili, vďaka čomu sa vo výkladoch obchodov bude objavovať naďalej. Ak chcete upútať pozornosť na túto časť tela, siahnite po blúzkach, tričkách alebo kabátikoch. Dokonca, niektorí návrhári s týmto trendom experimentovali aj na šatách.

Výrazné plecia predstavujú retro eleganciu, ktorá vyzerá viac ako dobre. Nebojte sa jej. Hodí sa každému, a preto sa oplatí vyskúšať ju.

 

ZHRNUTIE

Jarné trendy sú plné farieb a zaujímavých detailov. Nechajte sa nimi inšpirovať a obohaťte si šatník o pekné kúsky. Užite si príjemné teplé počasie v štýlovom oblečení. Vytvorte jarný outfit, ktorý doplníte výraznou kabelkou a pohodlnou obuvou.