🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

HĽADÁTE ŠPORTOVÉ DÁMSKE MIKINY? VYBERTE SI Z NAŠEJ PONUKY

HREJIVÁ A PRITOM ŠTÝLOVÁ

Už dávno neplatí pravidlo, že móda je buď štýlová alebo praktická. Potvrdzujú to mnohé kúsky oblečenia, ku ktorým sa radia aj mikiny. Ich najväčšou výhodou je moderný a pekný vzhľad.

To však nie je všetko. Dámske športové mikiny sú najmä praktické. Počas jesene a zimy vás udržia v teple. Sú tou najlepšou spodnou vrstvou pod kabát alebo bundu. Ak teda v šatníku ani jednu nemáte, mali by ste to hneď napraviť.

 

KVALITNÝ MATERIÁL

Základom každej mikiny by mal byť kvalitný materiál. Ten sa postará o to, aby vám v nej bolo počas nosenia teplo.

K najlepším sa radí bavlna. Jej výhodou je mäkkosť. Na prvý pohľad vyzerá veľmi dobre. Dokáže pritiahnuť pozornosť. V našej ponuke ju nájdete vo viacerých farebných prevedeniach.

Lacnejšou alternatívou je kombinácia viacerých materiálov. Spravidla ide o bavlnu a polyester alebo elastan. Takéto typy mikín sú pomerne obľúbené. Vyzerajú dobre a majú podobné vlastnosti ako tie zo stopercentnej bavlny.

KAPUCŇA BY NEMALA CHÝBAŤ

Dámske mikiny by sme mohli deliť na dva základné typy. Tým prvým sú modely s kapucňou. Patria medzi najpopulárnejšie. Sú vysoko praktické, pretože vás ochránia pred chladným počasím a vetrom. Nie sú vhodné do dažďa alebo snehu. Rýchlo sa premočia.

Druhým typom sú modely bez kapucne. Vyzerajú štýlovo a veľmi podobne ako klasické tričká. Sú však hrubšie. Majú všetky výhody dámskych mikín s kapucňou, až na jednu. Kapucňa im chýba, čo z nich robí menej praktický kúsok.

Ak si neviete vybrať, kúpte si oba typy mikín. Doma sa vám určite zídu. V prípade, že by ste chceli len jednu, siahnite po prvom variante. Oplatí sa viac.

 

NA ZIPS ALEBO CEZ HLAVU?

Mikiny sa dajú deliť podľa viacerých parametrov. Jedným z mnohých je spôsob obliekania. Klasická mikina sa oblieka cez hlavu. Spravidla má kapucňu a vačky. Dá sa nosiť na desiatky spôsobov a je príjemná.

Druhou možnosťou je mikina na zips. Takéto typy si na seba môžete dať namiesto jesennej bundičky alebo kabátika. Na tričko alebo inú spodnú vrstvu sa obliekajú jednoducho. Nezničíte si kvôli ním účes alebo mejkap.

To, ktorá z týchto mikín je lepšia, sa všeobecne povedať nedá. Vyberajte podľa svojich preferencií a toho, čo potrebujete. Na cvičenie sa vám bude hodiť viac prvá možnosť. Na bežné nosenie zas druhá.

VHODNÉ DO KAŽDEJ SITUÁCIE

Kvalitné mikiny sú vhodné do každej situácie. Zachránia vás vtedy, keď idete na kávu s priateľkami a neviete, čo na seba. Zamilujete si ich pri cvičení. Dobre držia a na tele sú príjemné. Nikde vás nič netlačí ani neťahá.

Noseniu mikín by ste sa mali vyhnúť jedine počas pracovnej schôdzky alebo formálnej udalosti.

Plus, mnohé firmy dnes už dress code nemajú. Môžete tak nosiť čokoľvek, čo chcete. Dokonca aj pohodlné a ležérne oblečenie.

 

VAČKY SÚ PRAKTICKÝM DOPLNKOM

Kapucňa nie je jediným praktickým a dôležitým doplnkom. Rovnako sú na tom vačky. To, aké sú dôležité a potrebné zistíte až vtedy, keď ich nemáte. Väčšine mikín nechýbajú. Disponujú buď klasickými dvomi vačkami, alebo jedným veľkým v strede.

Samozrejme, stretnete sa aj s modelmi bez vačkov. V takomto prípade sa uistite, že pri sebe máte kabelku, do ktorej uložíte všetky potrebné veci.

 

ZHRNUTIE

Mikiny sú skvelým kúskom pre každú ženu. Majú množstvo výhod a sú vhodné do každej situácie. Noste ich do mesta, na cvičenie či dokonca do práce. Ak vám v šatníku chýbajú, vyberte si z našej ponuky. Rozhodne v nej nájdete to, čo hľadáte.