🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

5 DÔVODOV, PREČO SI ZAOBSTARAŤ HREJIVÚ PARKU

SKVELÁ DĹŽKA

Pánska zimná parka je charakteristická svojou dĺžkou. Na rozdiel od iných zimných kúskov siaha až pod zadok. Ochraňuje tak kríže a iné časti citlivé na zmenu teploty. Chrípky alebo prechladnutia sa báť nemusíte.

Dĺžka je nielen praktická, ale aj štýlová. Na postave vyzerá veľmi dobre. Spravidla je v páse mierne zúžená. Vďaka tomu má určitý tvar. Po oblečení sa v nej nestratíte. Práve naopak. Zvýrazní vašu postavu.

Niektoré parky si môžete v páse či na spodnej časti sami upraviť. Najčastejšie majú šnúrky. Tie jednoducho zatiahnete alebo povolíte. Šnúrky sú pekným detailom. Doplnené sú o kovové zakončenia. Prípadne sa nachádzajú vo vnútri bundy. Pri nosení ich nie je vidno.

 

MNOŽSTVO PREVEDENÍ

Zimné pánske parky sú niekoľko rokov obľúbeným kúskom. Nosia ich všetky vekové kategórie. Od dospievajúcich chlapcov až po dospelých mužov. Práve vďaka tomu ich v obchodoch nájdete vo veľkom zastúpení.

Vyberať si môžete z tmavých farieb. Sú najpopulárnejšie, pretože sa jednoducho kombinujú s ďalším oblečením alebo doplnkami. Nechýbajú však ani bledšie odtiene, ako napríklad biela, bledomodrá či sivá. Pri tých si dávajte pozor. Rýchlo sa zašpinia.

Parky vyjdú v ústrety aj milovníkom sýtych farieb. Červená, zelená, modrá či dokonca oranžová dokážu v zime skvelo zaujať.

Jednofarebné bundy vyzerajú dobre, no ak hľadáte niečo zaujímavejšie, zvoľte vzory. Mnohí muži majú radi armyalebo maskáčový vzor.


MAJÚ KAPUCŇU

Každá praktická zimná bunda by mala mať kapucňu. Ochráni vás pred snehom, dažďom, vetrom a mrazom. Väčšina pariek sa ňou môže pochváliť. Spravidla ju dopĺňa veľká kožušina, ktorá sa dá odopnúť.

Kapucňa sa pri mnohých modeloch napája na vysoký golier. Ten tiež pomáha pri vytvorení a udržaní tepla. Ak by vám nebola príliš veľká zima, jednoducho si parku rozopnite a golier ohnite.

 

PRAKTICKÉ DOPLNKY

Zimná parka s kapucňou má množstvo praktických doplnkov. Jeden sme už stihli spomenúť. Sú ním šnúrky, pomocou ktorých si ju upravíte presne podľa svojej postavy. Šnúrky sú výrazným doplnkom. Môžu byť v rovnakej farbe ako celá bunda alebo v úplne odlišnej.

Druhým dôležitým doplnkom sú hlboké vačky. Vo väčšine prípadov sa dajú zapnúť na klasický alebo suchý zips. Parku pekne dopĺňajú. Okrem dvoch základných existujú aj doplnkové. Tie sa nachádzajú napríklad na rukávoch alebo zvnútra.

A posledným, tretím detailom je možnosť zakrytia zipsu. Bunda vďaka tomu vyzerá jednotne. Plus, zips nemá tendenciu odopnúť sa.
 


VHODNÁ NA VŠETKY PRÍLEŽITOSTI

Pánska zimná parka s kožušinou sa hodí ku každému outfitu. Je úplne jedno, či plánujete pracovné stretnutie alebo nákup v potravinách. Dokáže sa prispôsobiť ležérnemu aj formálnemu štýlu.

Ak chcete bundu do práce, zvoľte modely v tmavších farbách. Najlepšie v čiernej, tmavomodrej a tmavozelenej. Na bežné nosenie sú vhodné potlače a výrazné odtiene ako červená alebo žltá.

 

ZHRNUTIE

Pánska parka je praktickou bundou, ktorá je vhodná na nosenie počas celej zimy. Vyzerá moderne a jednoducho ju skombinujete s akýmkoľvek iným kúskom. Jej najväčšou výhodou je strih lichotiaci postave a veľká kapucňa chrániaca pred mrazmi. Vyberte si jednu ešte dnes a uvidíte, že nebudete ľutovať.