🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PÁNSKA TEPLÁKOVÁ SÚPRAVA: TRENDY V ROKU 2021

V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA

Rok 2021 praje minimalizmu a jednoduchosti. Ak premýšľate nad kúpou pánskej teplákovej súpravy, mali by ste pozerať po jedno alebo dvojfarebných typoch. Ľahko ich skombinujete s iným oblečením alebo doplnkami. Nehovoriac o tom, že budete vyzerať štýlovo a moderne.

Minimalistické súpravy môžete doplniť o štýlovú kabelku alebo zaujímavé tenisky. Výrazná obuv pritiahne pozornosť. Prípadne sa orientujte na doplnky. Niektoré nohavice majú zúženú spodnú časť. Veľmi dobre tvarujú postavu a vy sa v nich nestrácate.
 

VÝRAZNÉ FARBY

Farbami roka 2021 sú žltá a sivá. Teplákové súpravy sú nimi inšpirované. Do teplého počasia by ste mali voliť skôr prvú alternatívu. Žlté či iné výrazné odtiene sú na jar a leto ako stvorené. Zlepšia vám náladu a pritiahnu pozornosť okoloidúcich.

Ak ste milovníkom viacerých farieb, pokojne siahnite po potlači alebo rôznych nápisoch. Niektoré mikiny kombinujú rovno niekoľko odtieňov.
 


SLIM ČI OVERSIZED?

Pri nákupe teplákových súprav si vyberáte z dvoch základných typov. Slim variant zvýrazní svaly a postavu. Vyzerá dobre a pri cvičení vám nič nezavadzia. Spravidla nemá kapucňu, čo je menšou nevýhodou.

Oversized súprava je väčšia a masívnejšia. Vhodná je skôr na bežné nosenie. Mikiny majú kapucňu a sú často zateplené. Znosíte ich najmä počas jesene a zimy. Majú zaujímavé potlače alebo nápisy.

Výber je na vás. Obe možnosti sú v roku 2021 trendy. Najlepšie však spravíte, keď si šatník vybavíte oboma. Ak hľadáte len jednu, odrazte sa od toho, na čo ju budete nosiť. Prípadne čo od nej očakávate.
 

NA LETO AJ ZIMU

Klasická tepláková súprava sa hodí na každé ročné obdobie. Na jar a v lete oceníte tenšie prevedenia. Nebude vám v nich teplo. Na chladnejšie obdobia by ste si mali vziať zateplenú pánsku teplákovú súpravu. Udrží vás v teple a poskytne ochranu hlavy vo forme kapucne.

Aj v tomto prípade spravíte dobre, keď si šatník vybavíte oboma typmi. Pripravíte sa tak na celý rok.
 


NECHAJTE ZAŽIARIŤ RUKÁVY

Chcete svoj outfit oživiť? Nechajte zažiariť rukávy. Vyberte si model pánskej súpravy, ktorý má na tejto častifarebné a výrazné potlače. Dokonca, zopár ich má v úplne inej farbe. Dokážu zvýrazniť svaly na rukách.

Rukávy môžu byť doplnené o vzory alebo nápisy. Najlepšou voľbou budú minimalistické potlače. Sú výrazné a jednoducho sa čítajú. Splnia tak svoj účel.

A ČO NOHAVICE?

Nohavice v pánskych súpravách nie sú príliš výrazné. Spravidla nechávajú zažiariť mikinu. Ak by ste však chceli prekombinovanejší strih, orientujte sa na menšie detaily. Sú to napríklad hlbšie vačky, potlač, nášivky alebo kombinácia farieb.

Dôležitý je aj samotný strih. Slim typy zvýraznia vašu postavu a predĺžia nohy. Ku koncu sú zúžené, vďaka čomu sa k nim dobre kombinujú nízke aj vysoké tenisky. Široké nohavice v roku 2021 trendy nebudú.
 


 

ZHRNUTIE

Trendy v pánskych teplákových súpravách sa v tomto roku príliš nemenili. Základom je jednoduchosť, ktorá môže byť doplnená o výraznú potlač, nápis alebo nášivku. Dôležitá je tiež praktickosť. Mikinám by nemala chýbať kapucňa. Tá vás ochráni pred nepríjemným počasím.