🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NADČASOVÝ HIT? DÁMSKE KOVBOJKY PRE POHODLNÚ CHÔDZU

TREND Z AMERICKÝCH FILMOV

Dámske kovbojky sa do našich obchodov dostali už pred niekoľkými rokmi. Veľký podiel na rozšírení tohto trendu majú najmä americké filmy. Divoký západ priťahoval nielen pozornosť mužov, ale taktiež žien.

Filmy z prostredia amerických fariem lákali štýlovými kúskami, o ktorých sme my mohli len snívať. Netrvalo však dlho a trendy čižmičky sa dostali aj do výkladov našich obchodov. A kým viacerí tvrdili, že pôjde len o chvíľkový trend, stal sa presný opak.

Kovbojky si podmanili dnešnú módu a odísť sa rozhodne nechystajú. Módni návrhári ich pravidelne zaraďujú do svojich prehliadok. Niet sa však ani čomu čudovať. Topánky sú pohodlné, pekné a na nohe vyniknú. Plus, môžete si ich obuť k čomukoľvek. Od nohavíc až k sukniam.

 

DESIATKY PREVEDENÍ

Vďaka svojej popularite sa začali kovbojky dámske vyrábať vo veľkom. Dnes ich nájdete v mnohých farebných a materiálových prevedeniach. Najobľúbenejšie sú hnedé, ťavie a biele.

Ak by ste hľadali tmavšie odtiene, rozhodne neodídete naprázdno. Čierna, tmavozelená či sivá si vás získajú na prvý pohľad.

Kovbojky však nemusia byť len jednofarebné. Niektoré extravagentnejšie modely v sebe kombinujú zaujímavéornamenty a iné vzory.

V rámci materiálu sa najčastejšie stretnete so semišom. Je štýlový a moderný. Jeho menšou nevýhodou je ťažšie čistenie. Preto si dávajte, najmä na jeseň, pozor. Voda, blato či iné nečistoty ho vedia zničiť.

Druhým obľúbeným materiálom je koža. A síce je drahšia, určite sa oplatí. Má dlhú životnosť, jednoducho sa čistí a vhodná je na jeseň či dokonca zimu.
 


ZÁKLADOM SÚ DETAILY

Charakteristickým prvkom všetkých dámskych čižiem kovbojok sú detaily. Jarné a letné modely majú dierky, ktoré umožňujú nohe dýchať. Ani pri tých najvyšších teplotách sa nepotí. Takéto otvory nemusia byť len vo forme dierok. Pokojne siahnite po kúskoch s iným tvarom.

Ďalšími detailami môžu byť ozdobné retiazky a šnúrky. Jednoduchú topánku krásne dopĺňajú. Plus, niektoré kovbojky majú ešte vybíjanie alebo rôzne zipsy a gombíky.

 

S OPÄTKOM ALEBO BEZ?

Milovníčky pohodlných topánok bez opätkov si pri kovbojkách prídu na svoje. Väčšina je bez nich. Nosiť ich tak môžete počas dlhého dňa v práci alebo v meste. Nohy vás určite bolieť nebudú.

Ak však predsa len pozeráte po modeloch s opätkom, potešíme vás. V našej ponuke nájdete elegantné kovbojky, ktoré vám pridajú zopár centimetrov navyše. Opätok je hrubší, takže sa na ňom dobre chodí. Topánky zostávajú aj v takomto prevedení pohodlné.
 


K SUKNI AJ NOHAVICIAM

Premýšľate, k čomu si kovbojky obujete? Dobrou správou je, že sú vhodné k takmer všetkému. Na jar a v lete ich znosíte najmä k sukniam a šatám. Niektoré ženy k nim nosia šortky alebo voľnejšie nohavice.

Počas chladnejšieho počasia si ich obujte k rifliam alebo formálnym nohaviciam. Ak chcete aby vynikli, vyberajte si užšie strihy.

 

ZHRNUTIE

Každá žena, ktorá túži po zaujímavej obuvi, by mala staviť na kovbojky. Sú štýlové a nadčasové. Hodia sa takmer ku každému outfitu. Znosíte ich počas jari, leta aj jesene. Vyberajte si z našej širokej ponuky a doplňte svoj šatník o ďalší trendy kúsok.