🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÉ FARBY CHRÁNIA PRED SLNKOM?

NAJVHODNEJŠIE OBLEČENIE NA LETNÚ SEZÓNU

Ako sa správne vysporiadať s horúcim počasím a slnečným žiarením? Najpodstatnejšie v taktom to prípade je zvoliť si správnu farbu oblečenia. Voľte iba svetlé tóny, ktoré odrážajú slnečné žiarenie. Snažte sa vyhýbať tmavému oblečeniu, ktoré slnečné žiarenie skôr priťahuje a pohlcuje. Výsledkom bude Vaše pohodlie, aj počas tých najteplejších dní.

Aké farby skutočne chránia pred slnkom? Farebná paleta našťastie neponúka len čiernu a bielu farbu, no existuje celá škála farieb, vďaka ktorým sa v horúcich dňoch cítime lepšie. Neobmedzujte sa iba na jednu farbu. Vyberte si farby, ktoré sa vám páčia a v ktorých sa cítite dobre a pohodlne.

BIELE LETNÉ OUTFITY – FARBA KTORÁ VÁS OCHRÁNI

Biela je jedinečná farba. Je čistá, jemná a dievčenská. Okrem toho, má veľa odtieňov, vďaka ktorým vyhovuje všetkým typom krásy. Preto, má každý z nás príležitosť prispôsobiť ju nášmu tónu pleti. Navyše, biela farba v sviatočných kombináciách poskytuje celé more možností. Takže ju môžete kombinovať aj odvážnejšie, s rôznymi farebným prevedeniami a zakomponovať ju do rôznych štýlov. Počas letných dní sa k bielej farbe náramne hodia espadrilky, slamené klobúky a tkané kabelky.

BIELA FARBA V LETNÝCH KOMBINÁCIÁCH – OSVEDČENÉ TIPY

Biela je jednou z farieb námorníckeho štýlu, a tak sa náramne hodí k tmavomodrej či červenej farbe. Pokiaľ túžite po jednoduchom a krásnom outfite v bielej farbe, určite siahnite po bielych, romantických, maxi šatách, zdobených čipkovaným dizajnom. Ak potrebujete skôr elegantný outfit do práce, zvoľte bielu blúzku v kombinácii s nohavicami či sukňou v tmavšom odtieni, ako je napríklad tmavomodrá.

SAFARI ŠTÝL PRIAMO Z AFRIKY

Móda safari sa tu nevyskytla náhodou, pretože je to trend, ktorý sa rok čo rok vracia na svetové móla. Ceníme si ho predovšetkým pre prírodné látky a všadeprítomné zemité farby s odkazom na piesok, púšte a africkú savanu. V lete sa v nich budete cítiť skvele - béžová, krémová alebo khaki - to sú farby, ktoré nielen chránia pred slnkom, ale tiež poskytujú módny a štýlový vzhľad v rôznych situáciách. Krásne ich doladíte drevenými ornamentami, napríklad náušnicami alebo náramkami v rôznych neobvyklých tvaroch.

PÚDROVÉ FARBY - OCHRANA PRED SLNEČNÝM ŽIARENÍM

Ako ich nosiť počas letnej sezóny? Púdrová farba, akoby zmiešaná s mliečnymi odtieňmi ružovej, modrej, levanduľovej a žltej, je jednou z najlepších módnych volieb na horúce letné dni. Dôvodom je, že sú to svieže a svetlé farby, ktoré nielen dobre vyzerajú na krásne opálenej pokožke, ale najmä poskytujú ochranu pred UV žiarením. Pokiaľ hľadáte dokonalý outfit, odporúčame zvoliť si krátky dámsky overal v kombinácii s teniskamialebo sandálmi.

Púdrové farby sa taktiež skvele hodia k monochromatickým kombináciám, ako je napríklad sukňa s mikinou a hrubšou bavlnenou blúzkou alebo krátke šortky v kombinácii s mikinou vyrobenou z tenkej priedušnej tkaniny. Nezabudnite na doplnky, ktoré zdôrazňujú charakter celého outfitu. Vďaka nim, bude Váš outfit vyzerať romanticky, zmyselne alebo naopak extrémne vyzývavo. Voľba je len na Vás.

Prezrite si aj ďalšie zaujímavé kategórie: dámska obuv, dámske svetre, dámske šaty, pánska obuv, pánske nohavice, pánske košele