🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÉ OBLEČENIE BY MALO BYŤ V ŠATNÍKU NA JESEŇ?

DÁMSKE JESENNÉ “ PARKY “ 

Nie je nič lepšie ako voľná bunda! Môže sa nosiť zameniteľne s trenčkotom. Parka je vyrobená z podobného materiálu ako vyššie uvedený trenčkot, má však vrecovitý tvar, väčšie vrecká, veľkú kapucňu. Jedným slovom by to malo byť voľné a pohodlné. Práve v tejto parke sa vyberiete na prechádzku so psom alebo na rýchle nákupy. A čo je najlepšie ? Parku si môžete obliecť aj k teplákom. Ak teda preferujete pohodlnosť túto bundu si zamilujete! 

ĽAHKÁ PÁPEROVÁ BUNDA 

Krátka, tenká bunda sa osvedčí začiatkom jesene. Pri silných dažďoch, nárazovom vetre a teplotách blížiacich sa k nule bude príliš tenké na nosenie. Ale na začiatok jesene je ideálna. Ľudia, ktorí chodia do práce každý deň autom, a chcú si len niečo prehodiť na plecia, táto tenká bunda je ideálnym riešením. Majú zipsy a často kapucne. Páperové bundy, najmä tie s prírodným páperím, sú ultraľahké. Po ich zložení sa navyše dokonca zmestia do dámskej kabelky. Preto sú  páperové bundy perfektným kúskom na začiatku jesennej sezóny, keď sú rána a večery chladné. 

SVETRE 

Je to niečo, čo má každý. Samotný koncept svetra sa v priebehu času veľmi rozvinul. Klasický sveter je ten, ktorý sa nosí cez hlavu s rovným golierom. Svetre môžu mať rôzne druhy doplnkov, ako sú zipsy, gombíky, potlače a dokonca aj kamienky alebo cvočky. Všetko závisí od toho, aký štýl preferujete. Sveter môže mať tiež široký rolák alebo malý, ktorý obopína krk. Tuniky sú tiež pekným kúskom, ktorý sa dá kombinovať so všetkými druhmi nohavíc. Trendy kúskom na jeseň sú tiež pletené šaty, ktoré môžete kombinovať s čižmami. Vyskúšate to?  

KOCKOVANÉ KOŠELE 

Mäkké bavlnené a flanelové košele sú ako stvorené na jesenný chill. Oživia styling, a čo je najdôležitejšie, sú teplé a pohodlné. Najbežnejšia farebná zmes je: čierno-biela, čierno-červená. Flanelové košele je možné kombinovať s džínsami, nohavicami aj legínami. Zaujímavou kombináciou je jednoduché tričko a rozopnutá košeľa na vrchu. 

DŽÍNSY 

Džínsy sú módne už od svojho vzniku. Na vás je len výber strihu, ktorý vám najviac vyhovuje, a nosíte ich. Najuniverzálnejšie budú samozrejme tie, ktoré majú jednotnú farbu a jednoduchý strih. Aj keď, ako vždy, bude fajn mať viac druhov džínsov, ktoré budú mať  rôzne typy aplikácií. Džínsové nohavice majú rôzne strihy. Môžeme si vybrať skinny nohavice, ktoré sú obtiahnuté alebo voľné boyfriendy. Pás môžete tiež prispôsobiť svojim potrebám. Môžete si zvoliť nízky pás, štandardný a vysoký pás, ktorý existuje iba v dámskej móde a je navrhnutý tak, aby zdôrazňoval zadok. 

ŠATKY A ŠÁLY 

Nepostrádateľný doplnok pre každý jesenný styling. Práve vďaka nim nebudeme mať holé hrdlo v chladnejšom počasí. Nájdete šály, ktoré sú super tenké, alebo si môžete zvoliť šály z hrubej bavlny. Odporúčame zladiť farby s oblečením. Šatky a šály budú dobre fungovať s akýmkoľvek kabátom a bundou. To je ich najväčšia výhoda. No, možno okrem ich tepla, pretože práve o tom je výber oblečenia na jeseň. Avšak oblečenie môže byť zároveň teplé a štýlové. Máte svoj obľúbený šál, alebo šatku?  

PONOŽKY 

Na jeseň si vyberáme dlhšie ponožky. Nemusíme siahať po jednofarebných. Je pekné, keď nám spod nohavíc trčia rôzne vzory a farby, takto nudnému a sivému jesennému počasiu dodávame veselosť. Prišiel čas aj na podkolienky a hrubšie silonky. Tu sa môžeme vyhrať so vzormi a farbami a tak vieme vytvoriť jedinečné outfity.  

PÁNSKE A DÁMSKE ČIŽMY 

Začnime tými dámskymi. Ako viete, ženy sú rôzne a rovnako je to aj s ich vkusom na topánky. Je ťažké si vybrať, keď máme toľko možností. Dámske čižmy môžu byť na zips, šnurovacie, s nízkym alebo vysokým podpätkom. Tak isto si môžeme vybrať z akého materiálu  ich chceme . Poznáme čižmy vyrobené zo semišu, kože alebo ekologickej kože. Na jeseň ešte nemusia mať žiadnu izoláciu, postačí vyššia podrážka. Aj túto sezónu sa ako každý rok stávajú módne ugg čižmy. 

Pánske čižmy môžeme rozdeliť na dva typy: zaviazané nad členkom alebo nazúvacie čižmy. Najpopulárnejšie sú však topánky Timberland. Práve tie sú ideálne na jesennú a zimnú sezónu.  

GUMÁKY 

Jeseň je upršané obdobie a stvorené nato, aby ste vytiahli gumáky zo skrine. Je fajn mať vo svojom šatníku aspoň jeden klasický pár gumákov. Teraz môžete vidieť v obchodoch rôzne druhy gumákov: krátke členkové, dlhé nad kolená, dokonca aj so šnúrkami. Výber je široký. Najznámejšie sú gumáky od značky Hunter , ktoré sú vyrábané v rôznych farbách a strihoch. 

V našom obchode s dámskou a pánskou módou nájdete: Dámske topánky, Dámske topánky na jeseň a zimu,Dámske bundy, Vianočné svetre pre páry, Pánske topánky, Pánske bundy, Dámske rifle