🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÉ PÁNSKE TOPÁNKY SÚ MÓDNE NA JESEŇ 2020?

PÁNSKA TREKOVÁ OBUV NA TURISTIKU DO HÔR

Možno nie doslova obuv s kovovou špičkou, ale taká, ktorá má pevný tvar. Tento typ obuvi sa vyznačuje nepriepustnosťou vody, a to vďaka špeciálnym materiálom. Nebojte sa, že by sa vám v nich potili nohy, pretože majú otvory na vetranie chodidla. Čo zabráni nadmernému poteniu. Tieto topánky sú vysoké nad členok, čo sa prejaví aj na konštantnej teplote, to znamená, že vaše chodidlách budú v teple.

Tento typ pánskej obuvi bude ideálny pre mužov, ktorí vďaka svojej práci, alebo činnostiam trávia veľa času vonku. Aj takáto obuv má jedinečný štýl a niektorí muži ju radi nosia, aj keď je za oknom trochu teplejšie, napríklad na jeseň alebo skoro na jar.

TOPÁNKY S PODRÁŽKOU VYROBENÉ Z 3D TECHNOLÓGIE

Digitálne potlačené podrážky sú navrhnuté tak, aby nám poskytli lepšie odpruženie. Ako prvá ju predstavila značka Adidas. V súčasnosti túto technológiu využívajú aj spoločnosti New Balance a Stella McCartney. Ako môžete ľahko uhádnuť, hovoríme tu o športovej obuvi. Tenisky sú ideálne pre každé ročné obdobie, a muži aj ženy si bez nich nevedia predstaviť svoj život! Na jeseň sa nič nemení, aj keď možno iba druh materiálu. Zvolíme kožu a syntetické materiály, ktoré neprepúšťajú mráz ani vodu. Tieto topánky sú ideálne na každodenné vonkajšie behanie.

MEGA HRUBÁ PODRÁŽKA

Hrubá podrážka je hitom viacerých značiek. Tenisky Fila, ktoré tento rok ovládli krajinu, sú stále v móde. Chunky Soles, pretože tak sa tento typ obuvi nazýva v angličtine, má svojich fanúšikov medzi módnymi blogermi a hipstermi. Na jeseň je ideálna hrubá podrážka, ktorá chráni vaše nohy pred chladom. Rovnako ako pri teniskách, aj tu sme zmenili materiál iba na vodotesný.

VYSOKÉ ŠNUROVACIE ČIŽMY

Tieto čižmy pripomínajú elegantné topánky. Vyrobené z prírodnej kože v klasických farbách s charakteristickými perforáciami, teda malými otvormi vytvárajúcimi nadčasový vzor. Tento vzor je často umiestnený nad švami, aby dodal obuvi ešte viac štýlu.

Kam si oblečieme šnurovacie čižmy? Sú ideálne na každý deň a môžeme ich schovať aj pod nohavice. Čo sa týka vrchu outfitu, budú sa perfektne hodiť ku kancelárskemu štýlu košieľ a svetrov.

PÁNSKE TURISTICKÉ TOPÁNKY NA JESEŇ 2020

Najslávnejšou pánskou obuvou všetkých čias sú Timberlandy. Mnoho značiek dnes vyrába topánky, ktoré sú štylizované podľa ich štýlu. Niet divu. Pôsobia štýlovo, čo je spôsobené hrubšou podrážkou, ktorá vytvára ich vlastný jedinečný charakter. Často sa skladá z niekoľkých rôznych vrstiev, aby bola najlepšia na trhu. Zo spodu máme často pružnú gumu, a potom materiál, ktorý bude menej plastický, ale udrží nohy v teple.

Sú vyrobené z nubuku, vďaka čomu sú zvonka mäkké, ale zároveň nepremokavé. Majú charakteristické hrubé voskované šnúrky, často dvojfarebné, s háčikmi v hornej časti. Topánky nemajú žiadne ozdoby, iba jednoduché švy.

VOJENSKÉ TOPÁNKY

Je to druh obuvi určený pre mužov, ktorí majú radi vojenské oblečenie. Vyzerajú ako Glans alebo Martens, ale to, čím vynikajú, je ich vzhľad. Na hornej časti majú väčšie prešívanie. Podrážka je tenšia a ležérnejšia. Vrch obuvi je často vyrobený skôr z nylonového vlákna ako z kože. Podrážka je vyrobená z nepremokavého materiálu a jej vrchná časť, teda tá pod stielkou, je vyrobená z kovu.

Prezrite si naše pánske zimné topánky