🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNA DÁMSKA OBUV NA JESENNÚ SEZÓNU

ZAČNIME S NADČASOVÝMI FARBAMI

Na módnych prehliadkach sme videli čižmy v béžovej, červenej a fuchsiovej farbe, a to neboli len jesenné návrhy, ale aj navrhované farby na silvestrovský styling. Čižmy v týchto farbách boli plné jednoduchosti.

VYSOKÉ TOPÁNKY V ODVÁŽNYCH FARBÁCH

Jesenné topánky sú módne ako nad kolená, tak pod kolená. Na vyššom podpätku, alebo na nízkom podpätku. Môžu byť priľahnuté k nohe, alebo môžu byť klasickými čižmami do výšky stehien. Všetky tieto varianty sú v tejto sezóne módne a štýlové.

Výberom farebných čižiem na jeseň urobíte celý svoj outfit jedinečným. Takéto topánky nemajú žiadne ozdoby. Farba je najdôležitejšia. Módne domy na prehliadkach nám ponúkajú farby ako: fuchsiová, morská zelená, červenooranžová a dokonca neónovo žltá!

PÁNSKE TOPÁNKY PRE ŽENY !

Mokasíny sú vhodná jesenná obuv kedysi určená len mužom. Dnes sú ženské mokasíny bežné, sú však viac prispôsobené nohe. Často sú vyrobené z kože v čiernej, alebo karamelovo hnedej farbe.

Kožené poltopánky v štýle „Oxford“

Patria tiež k elegantnejšej obuvi. Vyzerajú ako pánske topánky. Sú na viazanie a majú módne prešívanie. Podrážka môže byť plochá, mať platformu alebo dokonca nízky podpätok. Farba nebude hrať rolu. Dámy zvolili by ste túto obuv?

TRENDY LODIČKY

Mnoho žien nosí tento typ obuvi až do mrazu. Jesenné lodičky sú o niečo hlbšie ako letné, vďaka čomu je predná časť chodidla viac chránená pred vetrom a vlhkosťou. V tejto sezóne boli vybrané trendy vzory, ktoré budú buď na celej topánke, alebo budú jej súčasťou. Stretneme sa s lodičkami s mašličkami vpredu, perlami, flitrami a tými so strapcami na päte. Všimneme si tiež tie, ktoré budú mať zvierací vzor. Hadia koža a leopardia potlač sú opäť v móde. Tiež sa budete môcť stretnúť s jesennými lodičkami s viazaním vpredu zakončeným mašľou, ktorá je túto sezónu módna.

MÓDNE PODPÄTKY

Podrážka môže byť rovná, ak chcete, ale ak uprednostňujete podpätok, tu vám prezradíme, že sa nemusíte ničoho obávať. Módne budú nižšie aj vyššie podpätky. Všetko bude závisieť od toho, aký typ jesenných topánok máte najradšej. Čižmy môžu byť ploché, mať podpätok dva až tri centimetre, ktorý je ideálny pre aktívne ženy. Rovnako môžete zvoliť vyšší podpätok, ktorý milujú všetky podnikateľky.

TRENDY ŠPERKY V JESENNÝCH DÁMSKYCH ČIŽMÁCH

Prvým trendom sú hrubé reťaze. Budú elegantným doplnkom k vysokým čižmám.

Druhým trendom sú perly, kamienky a kryštály vo forme spony. Nebudú umiestnené po celých topánkach, ale budú tvoriť dekoratívny prvok, ktorý dodáva štýl! Jedným slovom, štýl úplného pôvabu!

ČIŽMY NA UPRŠANÝ DEŇ

Nerobte si starosti s lejakmi! Zaobstarajte si vysoké gumené čižmi a užívajte si nohy v suchu. Gumáky už nie sú nepríjemnou obuvou zo starých čias. Teraz môžu mať tvar čižiem. Majú hrubšie podrážky, vďaka čomu nám zospodu nie je zima. Môžete si tiež zvoliť také, ktoré sú vpredu šnurovacie. Áno, šnúrky tam sú, ale sú iba dekoráciou, ktorá podľa nás dodáva topánkam funkčnejší a mestský vzhľad.

Pozri si tiež: dámske zateplené topánky, dámske nízke čižmy, dámske zimné a jesenné topánky, dámske vysoké čižmy