🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÉ SNEHULE ZVOLIŤ- NÍZKE ALEBO VYSOKÉ?

Snehule s nízkou aj vysokou sárou sú perfektnou voľbou na zimu. Obidva modely účinne chránia nohy proti chladu prichádzajúcemu od zeme, ale aj proti vlhkosti spôsobenej snehom. Z hľadiska funkčnosti mierne líšia, takže pred nákupom stojí za to mať na pamäti, ktorý z nich bude pre vás lepší: 

Snehule s vysokou sárou poskytujú lepšiu ochranu pred chladom a vlhkosťou, pretože zakrývajú väčšiu časť chodidla a členku. Dobre fungujú aj pri chôdzi po hlbokom snehu, pretože ten sa nedostane do topánok cez vrchnú časť.

Krátke snehule majú tú výhodu, že sa oveľa ľahšie a rýchlejšie obúvajú a sú tiež oveľa pohodlnejšie pri chôdzi po rovinatom teréne. Navyše majú rôznorodý dizajn a spomínaná horná dĺžka ich perfektne prispôsobí akémukoľvek typu postavy.

 

Ako si vybrať dobré nízke a vysoké snehuleVýber nízkych alebo vysokých topánok do snehu do značnej miery závisí od druhu aktivity, ktorú hodláme vykonávať. Je tiež potrebné myslieť na to, že by mali byť funkčné a odolné:

  • Mali by byť vyrobené z nepremokavého materiálu, ktorý ochráni vaše nohy pred chladom a vlhkosťou. Dobrou voľbou sú topánky z gumy, prírodnej kože alebo syntetického materiálu, ako je ekokoža.
  • Samozrejme, neodmysliteľným prvkom tohto typu obuvi je zateplenie, najlepšie z prírodných materiálov. Vytvoríte tak izolačnú vrstvu, ktorá zabráni tepelným stratám v mrazivých dňoch.
  • Nízke aj vysoké snehule by mali mať dobrú podrážku s protišmykovými vlastnosťami. Ochránia nás pred pošmyknutím. Najlepšie budú modely s gumenou alebo kaučukovou podrážkou.

Aký model snehúľ nájdete v našom eshope? MODANOEMI ponúka produkty ideálne pre každú ženu. Odporúčame okrem iného vysoké snehule siahajúce približne do polovice lýtok v béžovej, čiernej alebo hnedej farbe s ozdobnými šnúrkami, ktoré sú ako stvorené na výlety do hôr alebo na lyžovačku. Nízke snehule sú dostupné aj v podobných odtieňoch a pristanú každej žene – vysokej aj nízkej. Naše topánky vyzerajú veľmi štýlovo, sú vyrobené z kvalitných materiálov a umožnia vám pripraviť pôsobivé outfity na každý zimný deň!