🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KEDY NOSIŤ SVETRE S VIANOČNÝM MOTÍVOM?

Vianočné svetre zvyčajne začíname nosiť začiatkom decembra, no výberom univerzálneho modelu ich môžeme nosiť po celý rok. Okrem návrhov s vtipnými potlačami môžete nájsť aj jemnejšie možnosti, ktoré sú jednoducho univerzálne. Patria medzi ne nielen tie s jemnými aplikáciami, flitrami či lesklými niťami, ale aj minimalistické so škandinávskym motívom. Tieto nápady na vianočné svetre nekričia:“ Halóóó Vianoce sa blížia!“ Vďaka tomu ich môže nosiť celá rodina kedykoľvek sa jej zachce.

Ktorý svetrík môžeme nosiť prevažne po celý rok?

Tu platí, že je potrebné vybrať svetríky s jemnejším dizajnom. Typické veľké výtlačky vianočných stromčekov a Santa Clausa je lepšie nechať na december. Čo stojí za zdôraznenie je fakt, že vianočné svetre nosíme nielen pred Vianocami, ale aj po nich. Celý posledný mesiac v roku je ideálny čas na vyjadrenie svojej radosti prostredníctvom zaujímavých a teplých úpletov. 

Aké vianočné svetre sa oplatí mať? 

Dizajn vianočných svetrov sa líši. Hovoríme o tých klasických a trochu šialenejších.

Stojí za to vedieť, že vianočný sveter môže byť ozdobený aj takto:

  • vtipná potlač alebo nápis
  • klasický škandinávsky motív
  • flitre
  • lesklé vlákna
  • čipka

Každá z týchto možností je dobrou voľbou pre zimu, najmä studenú zimu, keď je pletenina hustá a hrejivá. Čo môžeme dodať, je fakt, že obľúbené sú aj vianočné svetre pre páry, teda zladenie dámskych a pánskych modelov. O identických svetroch sa často rozhodujú celé rodiny, pretože tento typ oblečenia sa vyrába nielen pre dospelých, ale aj pre deti. 

Aké modely nájdete v našej ponuke? 

V našej ponuke nájdete štýlové svetre s vianočným motívom pre ženy aj mužov. Vďaka tomu môžete mať v šatníku obe zladené pleteniny. Modely sú dostupné v rôznych farbách, každý v univerzálnej veľkosti. Z tohto dôvodu vám odporúčame pozrieť si tabuľku rozmerov. Vieme ponúknuť vianočné svetre pre páry. Oplatí sa pozrieť si celý sortiment, určite nájdete to, čo hľadáte. Dodajme, že svetríky z našej ponuky sú vyrobené v Poľsku, podporujete tak európsky trh. Spomínané svetre s vianočnou tematikou môžete nosiť na mnoho spôsobov, napríklad k džínsom, plisovanej sukni alebo slim nohaviciam.

Materiál, príjemný na telo, vo vás vzbudí chuť ich nosiť počas celej sviatočnej sezóny a cez oblečenie dáte najavo, ako sa tešíte z blížiacich sa osláv a príjemne strávených chvíľ s rodinou.