🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÉ TOPÁNKY ZVOLIŤ K ČERVENÝM ŠATÁM?

AKÉ TOPÁNKY ZVOLIŤ K ČERVENÝM ŠATÁM?

 

Pri výbere topánok k červeným šatám je vhodné zvážiť dva aspekty a to: príležitosť pri ktorej si ich plánujete obuť a štýl šiat. Ak sú šaty elegantné, bude najvhodnejšie si zvoliť aj elegantnú obuv. Ak si zvolíte červené šaty na ležérnu príležitosť napríklad pletené šaty, môžete si k nim kľudne zvoliť aj tenisky. Obuv môže výrazne ovplyvniť celkový vzhľad outfitu.

 

Dámske čižmy

Topánky na podpätkoch

 

ČERVENÉ ŠATY AKO VOĽBA PRI VÝZNAMNÝCH UDALOSTIACH

Elegantný outfit si vyžaduje aj vhodné doplnky. Topánky k červeným šatám na elegantné príležitosti by mali byť hlavne pohodlne . Klasikou sú vysoké podpätky - čierne, červené, béžové alebo trocha extravagantnejšie v zlatej alebo striebornej farbe. Tieto farby skvele zvýraznia váš outfit. Ďalšou možnosťou vhodnej obuvi k červeným šatám sú takzvané mušketierky, teda topánky prevyšujúce výšku kolena. Modely týchto čižiem sú buď s plochými podrážkami alebo podpätkami. Zvoľte si tie v ktorých sa cítite najpohodlnejšie. V lete si k šatám červenej farby môžeme zvoliť sandále ktoré sa viažu okolo členku ktoré sú momentálne veľmi trendy.

 

AKÉ TOPÁNKY SI ZVOLIŤ K PLETENÝM ČERVENÝM ŠATÁM?

 

Červené pletené šaty sú vhodné aj na každodenné nosenie. S vhodne zvolenými topánkami môžeme tieto šaty nosiť aj na elegantné príležitosti. Všetko záleží na tom, akú príležitosť si zvolíme. Keď si tieto šaty zvolíme na každodenné nosenie, je vhodné si k nim vybrať tenisky alebo členkové topánky s hrubou podrážkou. Súčasné trendy vám ponúkajú rôzne možnosti ako sa vyhrať s výberom rôznych doplnkov a takto prelomiť zaužívaný stereotyp a to aj v prípade topánok s červenými šatami.

 

Topánky na platforme

Čižmy na vysokom podpätku

 

AKÉ TOPÁNKY K ČERVENÝM ŠATÁM SÚ DNES V MÓDE?

V súčasnosti v móde dominujú masívne modely obuvi. To isté platí pre topánky ktoré sa rozhodneme skombinovať s červenými šatami. Ak chcete byť trendy, odporúčame vám preto zvoliť mohutné topánky s veľkou podrážkou.  

 

MÓDNY A ŠTÝLOVÝ OUTFIT JE ZALOŽENÝ NA EXPERIMENTOVANÍ

Ak stojíte pred otázkou, aké topánky si zvoliť k červeným šatám, spomeňte si na pravidlo ktoré sa dostalo do sveta módy a to je experimentovanie s outfitom ktoré vám otvára veľa príležitostí. Topánky k červeným šatám môžu byť preto športové, elegantné, mohutné, kontrastné alebo farebne dokonale zladené. V niektorých prípadoch, ak si zvolíme zlatý alebo strieborný model, môžu topánky slúžiť aj ako náhrada šperkov. V každom prípade, si zvoľte outfit v ktorom sa budete cítiť štýlovo a pohodlne.

 

Béžové čižmy

Ako sa obliecť na krst? Akých pravidiel by ste sa mali držať?

Overal na svadbu - hit roku 2021. Elegantné a sexy!