🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY ŠPORTOVÉ NOHAVICE V SEZÓNE 2021

MÓDNE DÁMSKE TEPLÁKY V ROKU 2021 - AKÝ ŠTÝL TEPLÁKOV JE V TEJTO SEZÓNE NAJŽIADANEJŠÍ?

Módne dámske tepláky v roku 2021 sú nepochybne jednou z hlavných tém vo svete módy. Časy, ktorým sme čelili, sa podpísali aj na móde. Pandémia, práca z domu a distančné vzdelávanie sa premietli do dopytu po praktickom, ženskom a športovom oblečení. V jarných trendoch dominuje styling zameraný na pohodlie a praktickosť. Takto začali kraľovať dámske tepláky v módnych štylizáciách. Módne dámske tepláky prezentujú známe osobnosti a ľudia na sociálnych sieťach v rôznych verziách a variáciách. Ak chceme nasledovať módu a byť v obraze o trendoch, náš šatník by mal byť pre rok 2021 naplnený módnymi dámskymi teplákmi. Existuje veľa verzií módnych dámskych teplákov. Náš šatník by nemal obsahovať jednu, ale dokonca niekoľko módnych dámskych súprav. Najprekvapivejším objavom sezóny jar / leto 2021 je kombinácia dámskych teplákov s elegantnejšími šatníkovými odevmi.

 

Pokiaľ ide o strih a strih módnych dámskych teplákov, zameriavame sa predovšetkým na úzko zúžené nohavice s ozdobným, širším rebrovaním v oblasti členku - dámske joggery. Tepláky s vysokým pásom a širokým rebrovaním v páse vyzerajú dobre, odhaľujú ženský pás a opticky zoštíhľujú postavu a predlžujú nohy.

 

Ďalšou módnou formou sú dámske legíny, dostupné v setoch s mikinou. Takéto súpravy sa často kombinujú s elegantnými akcentmi, ako sú členkové topánky na klinovom podpätku, členkové topánky na vysokom podpätku atď. Veľmi módnym strihom teplákov sú aj tepláky rozšírené smerom dole, v podobe „teplákovitých zvončekov“ alebo širokých nohavíc. V tejto verzii bude fungovať velúrový materiál. Pokiaľ ide o mikinu v módnych súpravách, odporúčame kratší strih, po pás. Mikinu je možné zapnúť na zips alebo si ju obliecť cez hlavu. Strih mikiny môže byť viac nadrozmerný.

 

MÓDNE DÁMSKE TEPLÁKY A ICH FARBY.

V tejto súvislosti zvoľte univerzálnu čiernu, všetky odtiene béžovej, šedej, ako aj zelenú alebo bordovú. Dobre poslúžia aj tepláky svetlého ružového alebo modrého odtieňa alebo výrazné modely ako fuksiová alebo tyrkysová. Vyberajme materiály ako bavlna alebo mimoriadne módny velúr.

 

MÓDNE DÁMSKE TEPLÁKY - S ČÍM ICH KOMBINOVAŤ?

Módne dámske tepláky je možné štylizovať dvoma rôznymi spôsobmi: športovým alebo elegantným. Pokiaľ ide o športový vzhľad teplákov, zvoľte športovú obuv, napríklad tenisky a športové doplnky. Na vrch módnej teplákovej súpravy môžeme hodiť nadrozmernú, dlhšiu flanelovú košeľu, bomber bundu, páperovú bundu alebo rifľovú bundu v boyfriend strihu. Ak chceme získať elegantný vzhľad, môžeme kombinovať módne dámske tepláky s klasickým trenčkotom, dlhým kardigánom alebo nadrozmernou dámskou bundou klasického strihu. K tomu si vyberieme dámske čižmy, napríklad šnurovacie, s hrubšou podrážkou. Vyberme zlaté, ozdobné šperky. Bude to expresívny, výrazný vzhľad.