🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

PRIEDUŠNÉ A TRENDOVÉ? PÁNSKE SLIP-ON TENISKY

MINIMALIZMUS NA PRVOM MIESTE

Vrstvenie oblečenia a nosenie niekoľkých doplnkov zostalo v chladných mesiacoch. Leto si vyžaduje ľahké outfity a vzdušné materiály. K voľnému tričku a krátkym nohaviciam zladíte pekné jednofarebné tenisky slip-on. Charakteristické sú svojou ľahkosťou a pohodlnosťou. Vydržia vám niekoľko sezón a sú vhodné aj na dlhé dni v práci či škole.

Jednofarebné modely môžu byť doplnené o pekné a hravé šnúrky v jemných farbách. Prípadne o zaujímavú podrážku.
 

ZÁKLADOM JE PRIEDUŠNÝ MATERIÁL

Dôvodom, prečo si na leto väčšina kupuje práve pánske slip-on tenisky, je ľahký materiál. Ten sa oplatí najmä v lete, keď potrebujete, aby noha dýchala. Topánky môžete nosiť s členkovými ponožkami alebo úplne bez nich.

Mnohé majú z vnútornej strany menšie dierky, cez ktoré do nich prúdi vzduch. Vo všeobecnosti je však celý materiál priepustný a voľný.

INŠPIRUJTE SA FARBAMI ROKA

Rok 2021 je znamenitý viacerými udalosťami. Jednou bol výber farby roka. Tentokrát to nebol len jeden odtieň, ale rovno dva. Sivá a žltá na prvý pohľad vyzerajú, že nemajú nič spoločné, no pri ich ladení zistíte, že je to presne naopak. Veľmi dobre sa dopĺňajú a vytvárajú zaujímavú kombináciu.

Nosiť ich však spolu nemusíte. Pokojne si vybere len jednu z nich. Sivé pánske slip-on tenisky vyzerajú veľmi dobre a na leto sú ako stvorené. Zladíte ich s každou výraznou aj tmavou farbou.
 

DO PRÁCE AJ MESTA

Tým najväčším benefitom slip-on tenisiek je to, že sa dajú nosiť snáď na každú príležitosť. Ak v práci nemáte prísny dress code, môžete ich skombinovať s riflami alebo formálnymi nohavicami. Ešte viac sa vám budú hodiť do mesta na nákup, do baru s priateľmi alebo len tak, na prechádzke parkom.

Široké využitie tohto typu topánok z nich robí praktický kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom šatníku.

SO ŠNÚROVANÍM ALEBO BEZ?

Väčšina pánskych slip-on tenisiek sa obúva veľmi rýchlo. Stačí ich len “našuchnúť” na nohu a vyjsť z domu. Aj toto prevedenie má spravidla šnúrky. Ich úloha je najmä dekoračná, no niekedy si pomocou nich viete topánku utiahnuť.

Druhým variantom sú slip-on s klasickým šnúrovaním. Na prvý pohľad vyzerajú ako tenisky, no nie sú tak ťažké, prípadne pevné. Nohe sa vedia prispôsobiť a majú mäkkú podrážku.

Výber je na vás. Jednoduché a minimalistické typy bez šnúrovania znosíte k úplne všetkému. Nie sú však tak výrazné, čo môže niekomu prekážať. Zložité a kombinované modely so šnúrkami pritiahnu pozornosť a zaujmú úlohu praktického doplnku.
 

ELEGANTNÝ AJ ŠPORTOVÝ DIZAJN

Slip-on topánky sa môžu nazývať aj módnym chameleónom. Nájdete ich v množstve farebných a materiálových prevedení. Vyberať si však viete aj z celkového dizajnu. Elegantné modely sú skôr jednoduché, v bielej a čiernej. Znosíte ich do práce či dokonca na spoločenské udalosti.

Športové sú charakteristické rôznymi vrúbkami a inými doplnkami. Majú šnúrky a niekedy aj masívnejšiu podrážku. Sú veľmi podobné klasickým teniskám. Hodia sa skôr na voľný čas.

ZAOBSTARAJTE SI JEDNY AJ VY

Pripravte sa na leto s predstihom a kúpte si aspoň jedny slip-on tenisky. Ľahká obuv vás zachráni počas dlhých tropických dní. Umožní pokožke dýchať a účinne zamedzí nadmernému poteniu. Siahnite po jednofarebných modeloch, prípadne experimentujte s výraznými prevedeniami a zaujímavými vzormi.