🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO DOLADIŤ FARBU OBLEČENIA K VÁŠMU TÓNU PLETI

KTORÉ FARBY PASUJÚ K SVETLEJ POKOŽKE?

Svetlý tón pleti je ideálne kombinovať s chladnými farbami. Studená červená, modrá, béžová a pastelovo ružová sú tými najlepšími farebnými variantami. Pokiaľ ide o sukne alebo nohavice, tu majú majitelia všetkých tónov pleti úplnú slobodu. Farby, ktoré sa nosia na spodnej časti tela, nemajú negatívny vplyv na náš vzhľad. Pri výbere správnych odtieňov ide o to, aby vaša tvár vyzerala zdravo a oddýchnuto. Preto si so svetlou pleťou môžete dovoliť oranžovú sukňu s modrou košeľou a stále budete vyzerať sviežo. Dobrým tipom je zostať otvorený novým veciam - nič vám nebráni v skúšaní rôznych farieb a pokusom a omylom nájdete tie, ktoré na nás majú najpriaznivejší vplyv.

KTORÉ FARBY PASUJÚ K TMAVŠEJ POKOŽKE?

Držitelia tmavej pleti sú klasifikovaní ako teplé farebné typy. To sú presne farby, v ktorých budú vyzerať najlepšie.Perfektný bude pre nich teplý odtieň béžovej, žltej alebo hnedej. Opäť stojí za to zamerať sa na umiestnenie týchto odtieňov čo najbližšie k vašej tvári. Hra s oblečením vám samozrejme umožňuje experimentovať. Oblečením do zlatých šiat budú majitelia tmavej pleti vyzerať určite veľmi štýlovo. Rovnaký princíp platí aj pri výbere šperkov. Dôležitá je aj intenzita farieb. Pri výbere oblečenia ide o vyváženie vášho imidžu tak, aby ste sa prezentovali čo najlepšie, a aby ste sa zároveň cítili dobre vo vlastnej koži. Zdravý a žiarivý vzhľad bude mať pozitívny vplyv na vašu pohodu, čo si určite všimnú aj ľudia vo vašom okolí, preto stojí za to venovať chvíľu rozumnému výberu farieb, do ktorých sa oblečiete.

Prezrite si našu dámsku a pánsku módu a vyberte si pre vás tie najlepšie kúsky: dámska obuv, nohavice, bundypánske topánky, joggery, tričká.