🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNY LOOK ROKU 2021

TOTAL LOOK - SÚČASNÝ PRÍSTUP K DÔSLEDNOSTI 

V súčasnej móde nájdeme mnoho zaujímavých riešení, z ktorých každý odráža alebo poukazuje na individuálny prístup k danému štýlu. Jedným z trendov je udržanie konzistenciu outfitu, čiže zladenie jednotlivých prvkov, aby spolu pôsobili zjednotene. Pri tomto type kombinácií ide predovšetkým o použitie konkrétnej farby, vzoru alebo látky na každom kúsku odevu, aby tento prvok dominoval v celom outfite. Takéto úpravy sú čoraz populárnejšie nielen pri bežnom nosení a v každodenných situáciách, ale aj na mólach svetovo uznávaných návrhárov. Existujú rôzne módne návrhárske outfity ako sú saká, alebo všetko čo patrí k elegancii, či športovej elegancii. Poznáme aj rôzne moderné návrhy tohto druhu oblečenia ako je napríklad nadrozmerné sako s bermudami siahajúcimi po kolená namiesto klasických cigaretových nohavíc, či kombinácie bodkovaných košieľ so sukňami strednej dĺžky s pridaným vzorom. Milovníci módy a nových trendov, si veľmi obľúbili práve tento. Je to práve preto, že je veľmi jednoduché zostaviť takýto outfit, nakoľko sa stačí zamerať len na jeden detail a podľa neho doladiť celý outfit.  

AKO SI VYTVORIŤ DOKONALÝ TOTAL LOOK 

Kľúčom k úspechu je triezvy úsudok. Odporúčame zamerať sa na jeden prvok alebo farbu, materiál alebo vzor. Pokiaľ budete mať úspešne za sebou tento prvý krok, je dobré sa trošku vyhrať s druhom oblečenia. Keď si zvolíme čierny sveter s rovnakým odtieňom riflí alebo nohavíc, dbajte na to, aby vrchná časť outfitu bola niečím výraznejšia. Môžeme Vám poradiť k tomuto módny trik. Pokiaľ je to možné, stiahnite si sveter a odhaľte jedno rameno, čím vytvoríte zaujímavú a dokonca zvodnú asymetriu. Môžete si vyhrnúť aj rukávy, aby ste odhalili zápästia. Táto úprava opticky zoštíhli postavu. Prejdime však ku kombinácii vzorov. Keď si oblečieme splývavú pruhovanú blúzku a chino nohavice s rovnakým motívom, odporúčame zvoliť si tieto dve kúsky tak, aby vzory na nich sa mierne líšili. Vzor by mal byť buď na košeli širší a na nohaviciach užší alebo naopak. Aby ste dosiahli vo vzorovanom outfite jednotnosť, odporúčame zvoliť si podobné farby.  

TOTAL LOOK - DOLADENÝ SET AKO FENOMÉN SÚČASNEJ MÓDY 

Nepochybne, pokiaľ sa bavíme o súčasných trendoch, kombinácia odevu pre vytvorenie konzistentného outfitu v tzv. total looku, sa stala trvalou vlastnosťou. Jeho neutíchajúca popularita pochádza zo skutočnosti, že vytvoriť takýto outfit je pomerne jednoduché. Tí, ktorí sa riadia týmto fenoménom pôsobia na ostatných, že svoj outfit dolaďovali hodiny, no opak je pravdou. Takýto outfit je hotový do pár minút, stačí len vedieť ako na to. Experimentovanie s rôznym druhom oblečenia a farbami, nám často krát vytvorí skvelé a unikátne outfit. Avšak, pokiaľ ide o eleganciu, stále si volíme konzistentné outfity. Total look je prítomný na módnych prehliadkach už niekoľko sezón. Dizajnéri milujú práve takéto outfity, pretože sú jednoducho zostrojené. Je to zaručená a ľahká cesta k úspechu. Pri rozhodovaní o takejto kombinácii sa stačí zamerať na jednu spoločnú vlastnosť - farbu, vzor alebo materiál.  

V našom internetovom obchode s oblečením si môžete kúpiť okrem iného aj tieto zaujímavé kúsky: dámske šľapky, dámske vesty, dámske šaty, dámske svetre, dámske tenisky, pánske tenisky, pánske riflepánske joggery