🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO KOMBINOVAŤ KHAKI FARBU - DÁMSKE OBLEČENIE

Kombinácie khaki farby s púdrovo ružovou

Khaki farba je primárne spojená s vojenským štýlom. Je to dominantná farba, ktorá sa vrátila späť na vrchol módnych rebríčkov. V minulosti sa nachvíľu vytratila, zrejme preto, aby sa vrátila späť, a ovládla módny svet ešte väčšou silou. Ako bude vyzerať kombinácia khaki a ružovej? Na prvý pohľad sa môže zdať, že je to nereálna kombinácia, no rôzni módni dizajnéri tvrdia pravý opak! Avšak, je potrebné si pamätať, že pokiaľ si zvolíte práve túto kombináciu, odtieň ružovej by mal byť nie príliš ostrý, skôr púdrový alebo mierne dymový. Pri takejto kombinácii, určite nemôžte nič pokaziť.

Tip ako kombinovať khaki s pastelovou ružovou

Skúste zvoliť dámske nohavice vo výraznej khaki farbe, pričom ako obuv zvoľte sandále na platforme alebo s hrubším podpätkom v púdrovo ružovej farbe. K tomu si môžete zvoliť dámsku prechodnú bundu alebo tops jemnou minimalistickou potlačou, ktoré sa budú zhodovať vo farbe s obuvou. Ak je vonku chladnejšie počasie a potrebujete skombinovať top a bundu, tak odporúčame zvoliť tričko v bielej alebo jemnej khaki farbe. Takouto kombináciou určite očaríte svoje okolie.

Módna kombinácia khaki s bielou alebo béžovou farbou

Vyzerá khaki dobre v kombinácii s béžovou farbou? Určite áno! V prvom rade, je to ďalšia farba, ktorá popri khaki dominuje trendu v štýle mestské safari, takže ju dokonale doplní. Po druhé, je to jedna zo základných farieb, ktorá svojimi tónmi určite rozjasní vojenský „army“ štýl.

Ak pri kombinovaní dámskej štylizácie s použitím týchto dvoch zemitých farieb, vyberiete napríklad tenký, jarný trenčkot alebo dlhšiu parku, či dámsku khaki vetrovku, ako základ, si odporúčame zvoliť béžový rolák vyrobený z jemného úpletu a úzke nohavice v rovnakej farbe. K tejto kombinácii zohrá skvelú rolu obuv v bielej farbe, či už si zvolíte sandále alebo klasické biele tenisky, ani s jednou z týchto možností nepochybíte. Ako doplnky odporúčame veľké dominantné náušnice alebo náramok, či hodinky v zlatej alebo ružovo zlatej farbe.

Iné kombinácie s využitím khaki farby

Energická oranžová! Jednoznačne, kombinácia khaki farby so šťavnatou oranžovou farbou je kombináciou pre dámy, ktoré radi experimentujú s módou. Vyžaduje si odvahu, ale taktiež dodáva efekt nekonvenčného, ​​módneho vzhľadu. Jar a leto sú sezóny, kedy sa určite oplatí experimentovať s farbami! Čo tak energické oranžové dámskešaty, jednotná parka v tlmenom odtieni khaki a červené alebo hnedé semišové vysoké podpätky? Pri takýchto zábavných a štýlových kombináciách sa khaki farba môžete veľmi jednoducho stať Vaším obľúbeným módnym hitom.