🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

NAUČTE SA KOMBINOVAŤ VZORY

VZORY, KTORÉ SPOLU LADIA

Takže, aké výtlačky idú spolu dokopy? Najzrejmejšou voľbou je kombinácia pruhov a kvetov. Avšak nielen tieto vzory navzájom ladia. Veľmi dobre spolu vyzerá aj mriežka s bodkami, a prúžky s bodkami. Ktorý vzor si vyberiete ako vrchnú, a ktorý ako spodnú časť stylingu , nechávame na Vás.  

KĽÚČ K ÚSPECHU - VZORY ZODPOVEDAJÚCE FARBE

Ako kombinovať vzory, aby celok pôsobil konzistentne? Vsaďte na vzory s podobnou sýtosťou farieb. Pamätajte tiež, že keď skombinujete rôzne vzory, potom dva výrazné tóny budú vyzerať lepšie, ako napríklad kombinácia pastelových a sýtych farieb. A čo viac, dávajte pozor, aby mali vzory, ktoré chcete kombinovať, jeden odtieň. Poskladajte si takúto kombináciu: biele tričko s čiernymi pruhmi, biela sukňa s čiernymi bodkami, čierne lodičky a čierna kabelka. V takomto outfite môžete vyraziť štýlovo do mesta.  

KOMBINÁCIA VZOROV - CESTA K DOKONALEJ POSTAVE

Kombináciou vzorov navzájom určitým spôsobom môžete postavu opticky zoštíhliť, alebo jednoducho vyrovnať jej proporcie. Pravidlo, že ľudia so silnejšou postavou vyzerajú lepšie vo zvislých ako v vodorovných pruhoch, je už väčšine ľudí veľmi dobre známe. Vedeli ste však, že oblečením sukne s veľkými vzormi a blúzkou s malou potlačou, odvediete pozornosť od širšieho vrchu? A naopak, výberom blúzky, napríklad zdobenej veľkými kvetmi a dámskej sukne s jemným zdobením, automaticky zameriate oči príjemcov na vrchnú časť stylingu a odtiahnete ich od mohutných stehien alebo lýtok. Je to veľmi jednoduchý a efektívny trik, ako postavu vizuálne zoštíhliť a dať jej okamžite požadovaný tvar.

AKO NAVZÁJOM KOMBINOVAŤ VZORY? ZAČNITE MALÝMI KROKMI

Chceli by ste začať navzájom kombinovať vzory a nosiť ich v rôznych kombináciách ,ale neviete kde začať? Napríklad skúste kvetinové nohavice a namiesto obvyklého obyčajného topu si oblečte farebne zladený dámsky sveter alebo dámske tričko zdobené skutočne jemnou potlačou.

Skúste potlač leopardej kože. Tento vzor sa často vyskytuje na mólach po celom svete. Avšak opatrne! S leopardím vzorom viete veľmi rýchlo skĺznuť zlým smerom. Kombinujte ho s jednoduchými a jednofarebnými vecami, ideálne v zemitých farbách.

Nebojte sa to vyskúšať, naozaj to stojí za to! Pre viac inšpirácií navštívte náš internetový obchod.