🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KVETINOVÉ ŠATY NA KAŽDÝ DEŇ

KVETINOVÉ ŠATY PLUS DÁMSKY SVETER 

Aj keď sa zdá, že kvetinové šaty a dámsky sveter k sebe vôbec neladia, naopak ide skutočne o veľmi vydarenú kombináciu. Navyše tento outfit bude perfektný na jar a jeseň, keď sú ráno a večery chladnejšie. Keď sa rozhodneme pre šaty s kvetinovou potlačou, je dôležité aby sme sveter zvolili už len v jednej farbe. Svetre v béžovej, šedej, krémovej alebo dokonca tmavozelenej farbe budú vyzerať skvelo. Styling skvele doplnia dámske čižmy na hrubšom opätku a kabelka. Takýto outfit si môžete obliecť do školy, práce ale aj večer do mesta. 

MILUJEM ROKENROL  

Tak ako kvetinové šaty aj motorkárska bunda sú na zozname módnych must-have kúskov, ktoré by mali mať stále miesto v šatníku každej ženy. Aj v mimoriadne minimalistickom šatníku. Kvetinové šaty sú zjavnou klasikou - ako trenčkot, biela košeľa alebo elegantné čierne šaty. Ako bude fungovať kombinácia ženských, kvetinových šiat a koženej vesty ? Štýlovo a odvážne. Už len doplníme outfit o trapery a môžeme vyraziť von. Stojí za to dodať, že v tejto kombinácii budú maxi kvetinové šaty vyzerať mimoriadne dobre. 

KVETINOVÉ ŠATY A BOHO PRVKY 

Kvetinové šaty sú dokonalým základom pre vytvorenie outfitu v štýle boho. Semišové doplnky v kombinácii so šatami budú perfektne ladiť. Nebojte sa zvoliť členkové topánky v kovbojskom štýle a kabelku strednej veľkosti, napríklad so strapcami tiež v kovbojskom štýle. Ak máte chuť na kvetinové šaty maxi dĺžky, môžete zvoliť aj vysoké dámske čižmy. V chladnejšom počasí pridajte do outfitu trenčkot, kabát alebo sako. Nezabudnite na doplnky! Boho štýl miluje náramky a náušnice, ktoré v kombinácii s kvetinovými šatami vytvoria veľmi ženský, svieži outfit. 

Pre koho sú vhodné kvetinové šaty? Pre všetky ženy, ktoré si uvedomujú svoj štýl a rady zdôrazňujú svoje silné stránky.