🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO NOSIŤ PÁNSKY KARDIGÁN?

AKO NOSIŤ PÁNSKY KARDIGÁN? AKÝ KARDIGÁN SI TEDA NA ZAČIATOK ZVOLIŤ?

Pánsky kardigán je sveter v kratšej alebo dlhšej verzii. Je to predovšetkým sveter - môže byť na gombíky alebo zips. Ako nosiť pánsky kardigán? - to si kladiete správnu otázku, pretože pánsky sveter stále nie je veľmi častým prvkom v pánskom stylingu. Potenciál mužského kardigánu je stále neprebádaný. Všetko vďaka združeniam, ktoré pojem kardigán zameriavajú výhradne na ženskú módu. V nadchádzajúcej sezóne jar / leto 2021 bude pánsky kardigán úplným hitom.

Veľkou výhodou pánskeho svetra je jeho potenciál jednoduchého kombinovania s inými kúskami outfitu. Spolu s pánskym kardigánom môžeme získať elegantný, obchodný alebo ležérny voľnejší vzhľad. V sezóne jar/jeseň môže pánsky kardigán úspešne nahradiť pánsku bundu alebo športovú mikinu. Vyberte si pánsky kardigán s dlhším a mierne nadrozmerným strihom, možno s voľne padajúcou kapucňou. Takýto pánsky sveter sa hodí na neformálny styling, napríklad na prechádzku, do krčmy, do kina atď.

Pánsky kardigán so zapínaním na zips je veľmi prakticky a módny zároveň.Tento typ môže mať hladkú štruktúru alebo hustejšiu svetrovú väzbu. Pánsky sveter tohto strihu sa dá použiť na oficiálny styling, napríklad na obchodné udalosti.

PÁNSKY STYLING V HLAVNEJ ÚLOHE S KARDIGÁNOM

Pánsky sveter v športovejšom prevedení by sa mal kombinovať s rifľovými nohavicami. Pod pánsky sveter môžete nosiť prakticky akékoľvek pánske tričko, hladké aj uniformné, aj so špecifickou potlačou. Pánske joggerové nohavice sú ako stvorené na kombinovanie s pánskym kardigánom s nadmerným strihom. Pánske joggerové nohavice sú nohavice zúženého strihu, najčastejšie s lemom v hornej časti a na koncoch nohavíc. Kombinácia tohto typu nohavíc s pánskym kardigánom kratšieho strihu na gombíky, bielym tričkom a károvanou športovou bundou navrchu je veľmi dizajnérskym a neobvyklým pánskym stylingom. Neprejdete bez povšimnutia.

Pre zachovanie mestského vzhľadu môžete na dlhší pánsky kardigán nosiť rifľovú bundu alebo pánsku prechodnú bundu. Celok môžu doplniť pánske športové topánky alebo klasická športová obuv. Pánsky kardigán elegantného strihu môžeme kombinovať s pánskou košeľou. K tomuto outfitu zvolíme oblekové nohavice s kravatou a navrch prehodíme kardigán. Bunda môže byť doplnkovým prvkom, ale styling je hotový aj bez nej.

PÁNSKY KARDIGÁN AKO ZÁKLAD ŠATNÍKA KAŽDÉHO MUŽA - ZA AKÝCH OKOLNOSTÍ SA DÁ NOSIŤ?

Kde nosiť pánsky kardigán? Pánsky kardigán je možné použiť v mnohých štýloch vrátane práce, na spoločenské výlety, na víkendové výlety, na rande, na obchodné rokovania, na prechádzku, do krčmy, do kina atď. Pokiaľ ide o farby, vyberte si šedé odtiene, nadčasovú čiernu, grafitovú, sýtu tmavomodrú alebo tmavozelenú.

Nezabudnite si pozrieť : dámska móda, pánska móda, novinky, akcie

Ako nosiť pánsky trenčkot?
Pánske svetre: Základ šatníka, ktorý by nemal chýbať žiadnemu mužovi
Pánske vianočné svetre