🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO NOSIŤ PÁNSKY TRENČKOT?

AKO NOSIŤ PÁNSKY TRENČKOT? PREČO SA OPLATÍ MAŤ HO V PÁNSKOM ŠATNÍKU?

Ani vy neviete odpovedať na otázku: „Ako nosiť pánsky trenčkot, aby vyzeral módne a mužne?“ My vám radi dáme odpoveď. Pánsky trenčkot, tak ako v prípade dámskeho trenčkotu, je povinným prvkom šatníka. Ide o odev s dlhou históriou - napr. Trenčkot vojenského dôstojníka z prvej svetovej vojny. Obľúbený je aj v mnohých filmových záberov, napríklad „Casablanca“, „Raňajky u Tiffanyho“, „Samurai“.

 

Pánsky trenčkot je vrchný odev ideálny na jar, t.j. na prechodné obdobie po zime a tesne pred letom. Funguje dobre aj v jesenných dňoch. V nadchádzajúcej jarnej sezóne 2021 si kúpme pánsky trenčkot v klasickom strihu. Pánsky kabát s dvojradovým zapínaním, siahajúci po dĺžku stehien alebo dlhšie po kolená. Nie príliš dlhé a ani príliš krátke. Je to kabát s opaskom a objemným golierom.

 

AKÉ PRVKY MÁ KLASICKÝ PÁNSKY KABÁT?

Ak to zhrnieme, pánsky trenčkot tradičného strihu má predovšetkým:

- široké chlopne;

- elegantnú podšívku;

- dvojradový zapínanie;

- opasok s kovovými sponami;

- manžety s nastavovačmi;

- vypchávky na pleciach;

- vrecká s gombíkmi;

- horná, ďalšia vrstva materiálu v zadnej časti chrbta;

 

 

Pánsky trenčkot je vyrobený z nepremokavej látky s bavlnenou podšívkou. Hodí sa predovšetkým k elegantným štylizáciám, ale môžete ho upraviť aj ležérnejšie a športovejšie.

 

S ČÍM SKOMBINOVAŤ PÁNSKY TRENČKOT? STYLINGOVÉ NÁVRHY

Pánsky trenčkot v základnej verzii dokonale ladí s mužským oblekom, hladkým i klasickým, aj odvážnejším, napríklad károvaným. Ďalšou elegantnou kombináciou je kombinácia pánskeho trenčkotu s klasickými nohavicami a pánskymi členkovými topánkami. Pod pánskym trenčkotom môžete mať oblečenú buď košeľu, obyčajné tričko alebo pánsky kardigán. Veľmi zaujímavou kombináciou je rozopnutý pánsky trenčkot a rolák z vlny s hrubšou väzbou a nadrozmernejším vzhľadom.

 

Pánsky trenčkot sa výborne hodí aj k rifľovým nohaviciam, a to k tým rovného strihu, aj k užším strihom. Ak chceme získať voľnejší charakter stylingu, môžeme kombinovať pánsky trenčkot s džínsami, nadrozmernou flanelovou košeľou a športovú obuv (napr. pánske snickers). Bude to veľmi dizajnérske a originálne. Podobné to bude v prípade obliekania pánskeho trenčkotu s pánskymi joggermi, ktoré sú túto sezónu mimoriadne módne.

 

FARBY PÁNSKEHO TRENČKOTU - TRENDY V NADCHÁDZAJÚCEJ SEZÓNE NA JAR 2021

Klasické farby pánskeho trenčkotu sú predovšetkým béžová, camel, hnedé odtiene a nadčasová čierna. Veľmi pekne a elegantne vyzerá aj pánsky trenčkot v sýtej námorníckej modrej alebo v odtieňoch zelenej- khaki, olivová. V takýchto odtieňoch naberá pánsky trenčkot vojenskejší nádych. Veľmi zaujímavou a univerzálnou farbou pánskeho trenčkotu je tiež šedá v rôznych verziách, napríklad oceľová alebo antracitová.