🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÝ OUTFIT ZVOLIŤ NA ROZLÚČKU SO SLOBODOU?

Aký outfit si zvoliť na rozlúčku so slobodou? Elegantný alebo ležérny?

Rozlúčka so slobodou sa blíži a Vám sa naskytá otázka: aký štýl bude vhodný, praktický a jedinečný?

Pred svadbou sa rozlúčková párty pomaly vkradla do našich tradícií. Komunita ju rýchlo prijala a stala sa želanou a očakávanou súčasťou harmonogramu svadby. Stylingom na rozlúčkovú párty vyjadrujeme svoje pozitívne emócie, ochotu baviť sa a osláviť budúcu svadbu. Outfit na rozlúčku so slobodou by mal byť pohodlný. Zamerajte sa skôr na voľnejší vzhľad ako na veľmi oficiálny, napríklad oblek.

 

 

Je dobré vziať si na seba viac vrstiev, aby ste si mohli dať vrchný odev dole, keď sa napríklad zahrejete v klube alebo reštaurácií. Taktiež je to dobrý nápad, keď Vás čakajú outdoorove akcie. Je dobré mať so sebou napríklad voľnú mikinu s kapucňou, rifľovú bundu alebo pánsky trenčkot atď. 

NIEKOĽKO TIPOV OUTFITOV NA ROZLÚČKOVÚ PÁRTY:

  1. Styling na rozlúčkovú párty, ktorý je kombináciou pohodlných a módnych pánskych joggerov s klasickým tričkom. K tomu väčšiu košeľu a tenisky.
  2. Outfit na rozlúčku so slobodou s elegantnejším charakterom, teda kombinácia pánskych chino nohavíc s pánskou košeľou so zaujímavou potlačou alebo vzorom. Môžeme zvoliť aj výraznú farbu košele, napríklad trendy limetkovú, neónovú alebo fialovú farbu. Pre celý outfit zvoľte pánske topánky napríklad Jodhpur a športové sako.
  3. Styling na rozlúčku so slobodou v vždy módnej a overenej verzií, teda kombinácia rifľových nohavíc s klasickým tričkom so zaujímavou potlačou a pánskym kardigánom na vrchu. K tomu stačí zvoliť pohodlné čižmy alebo tenisky.

 

PÁNSKE JOGGERY – BAVTE SA MÓDOU A VYJADRITE SVOJU RADOSŤ

V prvom rade sú zaujímavé, neobvyklé a originálne. Tento večer by mal byť špeciálny, takže sa zamerajte na farby, potlače ale aj zaujímavé doplnky. Na rozlúčku so slobodou môžeme zvoliť aj pánske šperky, farebné ponožky, vtipnú čiapku atď.