Všetky objednávky prijaté od 27.6.2024 budú odosielané 31.7.2024
🕒 z dôvodu sťahovania skladových priestorov. Ďakujeme za pochopenie.

AKO NOSIŤ ŠPORTOVÝ ŠTÝL NA KAŽDÝ DEŇ?

ŠPORTOVÝ ŠTÝL PRE KAŽDODENNÝ STYLING

Najskôr je potrebné zdôrazniť, že dnešný športový štýl nie sú len legíny a tepláky. Dôležitú úlohu zohráva tiež kvalitný športový odev ktorý by mal byť pohodlný a poskytnúť vám úplnú slobodu pohybu. Mal by teda mať aj kúsky z funkčných a ležérnych látok v ktorých samozrejme bude dominovať kvalitná bavlna. Nemali by sme tiež zabudnúť na doplnky, práve vďaka nim vyjadrite svoju osobnosť a zdôrazníte svoj športový outfit.

ŠPORTOVÝ ŠTÝL NA RÔZNE KOMBINÁCIE

Ak chcete váš celý outfit zladiť do športova, všetko závisí od príležitosti na akú sa chystáte. Jednou z možností, je obliecť si tenkú mikinu so zaujímavou potlačou ktorá vam siaha po kolená a celý outfit doplniť hitom posledných pár sezón - dámskou bomberou ktorú si môžte vybrať v jednej z trendy farieb roku 2020: výrazná modrá, intenzívna červená ,broskyňová alebo púdrovo ružová varianta.

Toto je jedna z pohodlných variácii športového štýlu, ideálna nielen na jarnú prechádzku, ale aj na rande alebo sobotný večer s priateľmi do kina. Ak napríklad nahradíte sukňu dámskymi teplákmi s nízkym pásom, získate hravý a veľmi charakteristický vzhľad. Je skutočne na vás, ako si vyskladáte svoje obľúbené športové oblečenie.

ŠPORTOVÉ OBLEČENIE V ELEGANTNOM ŠTÝLE

Športový štýl je skvelou voľbou aj do práce. Stačí svoj outfit doplniť nejakým elegantým prvkom. Ako základ takého outfitu odporúčame dámske tepláky s prúžkom v jednej farbe. Napríklad čierny spodok skombinovať s čiernym tričkom. Tento trik dodá celému vzhľadu nádych tajomstva.

Športovo - elegantný štýl môžeme tiež vytvoriť tak, že si oblečieme čiernu koženku alebo sako do pásu a k tomu zvolíme mokasíny alebo vysoké podpätky. A čo doplnky? Skvelým doplnkom športovo- elegantného outfitu budú športové hodinky a čierna kabelka cez plece.