🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO NOSIŤ ŠPORTOVÝ ŠTÝL NA KAŽDÝ DEŇ?

ŠPORTOVÝ ŠTÝL PRE KAŽDODENNÝ STYLING

Najskôr je potrebné zdôrazniť, že dnešný športový štýl nie sú len legíny a tepláky. Dôležitú úlohu zohráva tiež kvalitný športový odev ktorý by mal byť pohodlný a poskytnúť vám úplnú slobodu pohybu. Mal by teda mať aj kúsky z funkčných a ležérnych látok v ktorých samozrejme bude dominovať kvalitná bavlna. Nemali by sme tiež zabudnúť na doplnky, práve vďaka nim vyjadrite svoju osobnosť a zdôrazníte svoj športový outfit.

ŠPORTOVÝ ŠTÝL NA RÔZNE KOMBINÁCIE

Ak chcete váš celý outfit zladiť do športova, všetko závisí od príležitosti na akú sa chystáte. Jednou z možností, je obliecť si tenkú mikinu so zaujímavou potlačou ktorá vam siaha po kolená a celý outfit doplniť hitom posledných pár sezón - dámskou bomberou ktorú si môžte vybrať v jednej z trendy farieb roku 2020: výrazná modrá, intenzívna červená ,broskyňová alebo púdrovo ružová varianta.

Toto je jedna z pohodlných variácii športového štýlu, ideálna nielen na jarnú prechádzku, ale aj na rande alebo sobotný večer s priateľmi do kina. Ak napríklad nahradíte sukňu dámskymi teplákmi s nízkym pásom, získate hravý a veľmi charakteristický vzhľad. Je skutočne na vás, ako si vyskladáte svoje obľúbené športové oblečenie.

ŠPORTOVÉ OBLEČENIE V ELEGANTNOM ŠTÝLE

Športový štýl je skvelou voľbou aj do práce. Stačí svoj outfit doplniť nejakým elegantým prvkom. Ako základ takého outfitu odporúčame dámske tepláky s prúžkom v jednej farbe. Napríklad čierny spodok skombinovať s čiernym tričkom. Tento trik dodá celému vzhľadu nádych tajomstva.

Športovo - elegantný štýl môžeme tiež vytvoriť tak, že si oblečieme čiernu koženku alebo sako do pásu a k tomu zvolíme mokasíny alebo vysoké podpätky. A čo doplnky? Skvelým doplnkom športovo- elegantného outfitu budú športové hodinky a čierna kabelka cez plece.