🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO ROZTIAHNUŤ PRÍLIŠ ÚZKE TOPÁNKY?

AKO ROZTIAHNUŤ TOPÁNKY NA ŠÍRKU - OSVEDČENÉ POSTUPY 

Efektívnym spôsobom napínania obuvi na šírku je vloženie ľahko nasiaknutého papiera do obuvi. Tento spôsob bol známy už našim babkám, a čo je dôležité nevyžaduje od nás ani minimálne finančné náklady. Táto akcia by sa však mala opakovať niekoľko dní, aby fungovala. Ak Vám výsledky nevyhovujú, zvoľte si niektorú zo špeciálnych prípravkov na napínanie obuvi. Ako zväčšiť topánky s prípravkami dostupnými v obchodoch s obuvou? Stačí ich nastriekať do topánok, a potom sa ich prípravok snaží rozšíriť. Tieto spreje sú určené na zmäkčenie a naťahovanie materiálu, z ktorého bola obuv vyrobená. Tento spôsob je užitočný najmä pri rozširovaní príliš malých kožených topánok. 

AKO SI ROZTIAHNUŤ TOPÁNKY? 

Tesnú a nepohodlnú obuv môžete roztiahnuť aj pomocou drevených dosiek. Týmto spôsobom rýchlo zabudnete na bolesť z malých topánok. Toto zariadenie má nastaviteľnú dĺžku, vďaka ktorej sa ľahko prispôsobí Vaším individuálnym potrebám. Okrem toho je to produkt, ktorý sa v budúcnosti môže stať najlepším priateľom Vašej obuvi. Nielen, že sa napnuté topánky konečne roztiahnu, ale aj uloženie dosiek vo vnútri obuvi Vám umožní zachovať ich tvar nezmenený. Ak si nie ste istí, že svoju obuv natiahnete sami, požiadajte o pomoc odborníka. Za túto službu zaplatíte obuvníkovi niekoľko eur. Existuje aj veľmi jednoduchý spôsob rozšírenia príliš malej obuvi. Jediné, čo musíte urobiť, je úplne vybrať vložky alebo ich jednoducho nahradiť tenšími. Niektorí výrobcovia obuvi sa zameriavajú na hrubé vložky, ktoré môžeme bezpečne nahradiť inými. 

PRÍLIŠ TESNÁ OBUV?  

Po znalosti niekoľkých patentov, ktoré sme s Vami zdieľali, Vás ubezpečujeme, že sa nikdy nebudete sťažovať na príliš tesnú a nepohodlnú obuv. 

Pozrite naše produkty: pánska športová obuv, pánska zimná obuv, pánske zimné topánky, dámske zimné topánky, dámske snežné topánky, dámske turistické topánky, dámske športové topánky, dámske tenisky, dámske papuče