🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

POHODLNÁ OBUV V NIEKOĽKÝCH JEDNODUCHÝCH KROKOCH

AKO NA NOVÉ TOPÁNKY? 

Pravdepodobne ste už počuli o spôsoboch spohodlnenia si topánok od našich babičiek. Napríklad, príliš tesná obuv bola silno prepchatá novinami nasiaknutými alkoholom, alebo nie je to tak dávno, čo bolo veľmi populárne obliecť si mokré ponožky, obuť si topánky a takto sa prechádzať po dome. Našťastie, dnes to už nie je potrebné.  Teraz v online obchode s odevmi nájdeme niekoľko ľahko dostupných prípravkov, určených na bezpečné roztiahnutie novej obuvi. Ak  vás napriek všetkému z nejakého dôvodu táto metóda nepresvedčí, choďte k obuvníkovi. Ten s vašou obuvou urobí zázraky pomocou špecializovaného vybavenia. 

JE MOŽNÉ ROZTIAHNUŤ NOVÉ TOPÁNKY? 

Ako roztiahnuť nové topánky, keď sa ukázali ako príliš malé? Mnoho ľudí bez váhania povie, rozchodiť! Bohužiaľ, nosenie príliš tesných pánskych a dámskych topánok môže byť nielen bolestivé, ale aj poľutovaniahodné vašich nôh. Ako sa ukázalo, príliš tesné topánky sa dajú skutočne roztiahnuť.  Stačí posýpať ich vnútro špeciálnym prípravkom na rozťahovanie topánok, ktorý je k dispozícii v dobrých obchodoch s obuvou. 

AKO ROZTIAHNUŤ LODIČKY? 

V obchode sa zdalo, že nové vysoké podpätky perfektne sedia, ale doma vám spôsobujú bolesť? To ešte nemusí byť dôvod na to, aby ste sa s nimi rozlúčili. Jedným zo známych spôsobov, ako roztiahnuť príliš malé lodičky, je naplniť igelitové vrecká vodou, pevne ich zviazať a vložiť do topánok. Potom takto pripravené topánky odložíte na niekoľko hodín do mrazničky. Voda, ktorá zmení stav, zvýši objem a mierne roztiahne vašu obuvi. Potom budú určite oveľa pohodlnejšie. 

Ako vidíte, príliš malé, nové topánky nie sú koncom sveta. Aj veľmi nepohodlné topánky si zaslúžia druhú šancu. Ako vidíte existujú osvedčené metódy, ako ich urobiť pohodlnými. 

Pozrite si: pánska športová obuv, pánska zimná obuv, pánske šľapky, dámske zimné topánky, dámske snehové topánky, dámske turistické topánky, dámska športová obuv, dámske tenisky, dámske šľapky.