🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MINIMALIZMUS V ŠATNÍKU - BUĎTE KRÁĽOVNOU VÁŠHO ŠATNÍKA

ČO JE TO MINIMALIZMUS V ŠATNÍKU?

Minimalistická skriňa obsahuje kompletné súpravy oblečenia. Všetko v ňom spolu ladí. Minimalizmus Vám umožňuje skladať štýl zo základných, nadčasových odevov. Nájdeme tu klasické dámske šaty, napríklad čierne milované ženami, dámske svetre a vesty. Dôležité je, že každá z týchto vecí je udržiavaná v neutrálnych farbách: béžová, biela, čierna, tmavo modrá, sivá. Môžete všetko ľahko kombinovať s mnohými inými kúskami. Veľmi dobrým nápadom vytvoriť minimalistický šatník je nechať iba tie odevy, ktoré bežne nosíme. Čoho sa zbaviť ? Pravidlo je jednoduché, ak nebudeme nič nosiť dlhšie ako rok, pravdepodobne sa k tomu nikdy nevrátime. Medzitým zaberá zbytočne iba priestor a zhromažďuje prach.

    

 MINIMALIZMUS V ŠATNÍKU - KDE ZAČAŤ

Ako začať vytvárať minimalistický šatník? Vložte doň hotové súpravy oblečenia. Podľa princípu minimalizmu, zložme ich z vecí, ktoré už máme, prípadne kúpime iba malý počet základných odevov. Čo by malo byť na našom zozname nevyhnutných kúskov? Určite: biele košele, vysoké podpätky, nadčasový trenčkot, dámske kabelky,dámske rifle, sako, hladké dámske mikiny, základné dámske tričká a dámske overaly. Toto sú klasiky, ktoré sa stanú základom vášho nového, minimalistického, „inteligentného“ šatníka. Minimalizmus v šatníku navyše predpokladá, že ste majstrom svojho šatníka. Aby to bolo ešte jednoduchšie, požiadajte priateľa, aby Vás vyfotografoval vo vašich obľúbených outfitoch. Potom ich vytlačte a umiestnite na vnútornú stranu šatníkových dverí. Keď ráno otvoríte minimalistický šatník, budete mať asi sto nápadov na módne outfity. Nebojte sa, Váš štýl určite nebude nudný, zbláznite sa do originálnych doplnkov. Pridajte farebný šál, veľké náušnice alebo celú sadu lesklých náramkov.

Ako vidíte, minimalistický šatník šetrí Vaše nervy, čas a peniaze. Keďže minimalizmus Vám umožní zorganizovať deň, budete mať viac času na potešenie.