🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SA OBLIECŤ NA DOMÁCI VEČIEROK?

ZOZNAM VECÍ, KTORÉ JE LEPŠIE SI NEOBLIECŤ, AK SA CHYSTÁTE NA DOMÁCI VEČIEROK

Housewarming party alebo tzv. kolaudačná párty je udalosť omnoho uvoľnenejšia ako napríklad večierok pri príležitosti oslavy vašej firmy. A zatiaľ čo v druhom prípade, by elegantné maxi šaty a ihličkové lodičky pôsobili skvele - na stretnutí s priateľmi, kde idete zablahoželať hostiteľom k splneniu ich sna o vlastnom dome, určite nie.

Je ešte niečo, čo by ste si určite nemali obliecť na domáci večierok? Najlepšie je nájsť si zlatú strednú cestu pretože určite ak by ste si obliekli napríklad tepláky, tak to nevyvolá práve najlepší dojem. Ako sa teda vhodne obliecť? Najlepšie je nevzdať sa svojho vlastného štýlu a obliecť si to, čo nájdeme vo svojom šatníku a zároveň celému outfit dodať trocha slávnostného štýlu.

OSVEDČENÉ OUTFIT KTORÝMI URČITE ZAPÔSOBITE

Ako sa obliecť na párty v domácnosti? Jednou z najlepších možností je pohodlný overal ktorý bude pôsobiť slávnostne a zároveň sa v ňom budete cítiť pohodlne. Okrem toho, k overalu môžte pridať aj zaujímavé doplnky. Rozhodne si však neobliekajte vetrovku a namiesto nej si radšej zvoľte krátku džínsovú bundu a na nohy si obujte svoje obľúbené tenisky. Týmto však nekončia všetky možnosti ako sa obliecť na párty v domácnosti. Ak vás čaká pekný, teplý večer na záhrade, vyberte si vzdušné letné maxi šaty zdobené farebnou kvetinovou potlačou so sandálmi alebo teniskami.