🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SA OBLIECŤ NA VEČIEROK?

ČO BY MALO SPĹŇAŤ SPRÁVNE PÁRTY OBLEČENIE ?

Oblečte sa tak, aby ste vyzerali fenomenálne a cítili sa pohodlne v každej situácii – či už sa jedná o večierok až do úsvitu alebo grilovanie na záhrade s priateľmi. Čo očakávať od domáceho večierku ? Mala by to byť veselá udalosť v kruhu najbližších priateľov alebo rodiny. Často sa nesie v rytme obľúbených, nikdy nestarnúcich hitov a tanca. Pri výbere oblečenia dbajte preto na pohodlie a komfort. Nezabudnite na niečo na vrch, pokiaľ by sa párty presunula vo večerných hodinách na dvor.

AKO SA OBLIECŤ NA DOMÁCI VEČIEROK – VÝBER OUTFITU

Skvelým tipom sú pohodlné džínsy napríklad s vyšúchaným efektom a dierami, k tomu jednoduché tričko a spolu s topánkami na podpätku vytvoríte perfektný outfit. Ten môžete ešte oživiť originálnou kabelkou a zaujať tak všetkých hostí. Čo tak kabelka v sviežej limetkovej farbe alebo hit tejto sezóny - slamená kabelka ?

AKO SA OBLIECŤ NA DOMÁCI ZÁHRADNÝ VEČIEROK ?

Vymeňte podpätky za pohodlné trendy tenisky, nezabudnite na štýlovú koženú alebo rifľovú bundu a môžete vyraziť! Chceli by ste radšej sukňu alebo šortky? Siahnite po zaujímavých kúskoch zdobených strapcami alebo po tričku s vtipným nápisom.

AKO SA OBLIECŤ NA FIREMNÚ AKCIU ?

Je nutné obliecť sa na firemnú akciu elegantne ? Všetko záleží od povahy večierku. Odporúčame vám jemný make-up, slušne upravené vlasy a elegantné doplnky. Siahnite po menej ležérnych a vyzývavých kúskoch oblečenia a bavte sa až do rána!