🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

VYBERTE SI TIE NAJVIAC TRENDY ŠATY NA HORÚCE LETNÉ DNI

BÁBIKOVSKÉ KRÁTKE STRIHY

Pokiaľ máte rada pohodlie, ale zároveň chcete pôsobiť romanticky a žensky, bábikovský strih šiat je pre vás „ako ušitý“. Krátke šaty poodhalia krásne opálené nohy, ale pritom vás nijako neobmedzujú. Pokojne ich môžete kombinovať so šľapkami, espadrilkami či sandálmi. 
Šaty sú vhodné na rôzne príležitosti, takže pokiaľ ku nim zvolíte lodičky a vhodnú kabelku, pokojne v nich vybavíte aj pracovné stretnutie či rodinnú oslavu. V prípade jednofarebných šiat nezabudnite na vhodný náhrdelník a náramky či vkusné hodinky.

VZOROVANÉ LÁTKY

Páčia sa  vám bodky? Alebo pruhy? V lete 2020 si môžete dovoliť oboje a ešte aj niečo viac. Vzorované šaty s použitím rôznych tvarov, od kvetinových cez body až  po nepravidelné útvary, budú toto leto trendy. Ba čo viac, zvoliť môžete rôzne kombinácie bodiek, pruhov, veľkých a malých kvetov.To, čo sme v jari museli zameškať, teraz dobehneme vďaka pútavým a zaujímavým vzorom. Vzorované šaty vás odbremenia od komplikovaného výberu doplnkov. Ku vzorom stačia jemné šperky alebo po prípade žiadne. Kabelku i topánky je potrebné voliť jednofarebné, aby ste nechali vyniknúť kráse šiat.

DLHÉ, VZDUŠNÉ A POHODLNÉ

Ako sa hovorí, dlhé šaty držia tieň a nielen to. Občas sa nimi podarí zakryť malé nedokonalosti v opálení, ale dokážu tiež podtrhnúť krásu ženskej siluety. Nezabudnite na viazanie v páse, ktoré krásne zviditeľní dĺžku vašich nôh a opticky zoštíhli pás. Dlhé šaty nie sú vhodné iba na pláž. Pokiaľ k nim doplníte vhodnú obuv, budú skvelou voľbou i na horúcu letnú párty či iné spoločenské príležitosti.

BIELE JEDNODUCHO MUSÍTE MAŤ

Biele šaty patria k letu rovnako ako slnko, voda a relax. Biele šaty sú takou letnou verziou „malých čiernych šiat“. Sú ľahko kombinovateľné prakticky s každou inou farbou, šperkami či kabelkami. S bielou to máte jednoducho vždy rovno vyhraté. Vďaka doplnkom z nich dokážete vytvoriť nielen outfit na pláž, ale aj na prechádzku do mesta či róbu na záhradnú oslavu. V kombinácii s opálenou pokožkou šaty krásne vyniknú a vy zažiarite jednoducho vždy a všade.

NEZABUDNUTEĽNÁ ČIPKA

Čipka i tento rok dostala od módnych návrhárov zelenú. Môžete ju nosiť v rôznych variáciách a v kombinácii rôznych tvarov. Novinkou je prepojenie výraznej farby podšívky so svetlou čipkou alebo naopak. Kontrastné farby zaujmú na prvý pohľad a v lete 2020 sú proste „IN“.  

SVIEŽE LETNÉ SETY

Pamätáte si ich z minulého roka? Sety zložené z topu odhaľujúceho bruško a dlhej pohodlnej sukne sú stále trendy. Letný set je vhodný na každú letnú príležitosť. Pokiaľ zvolíte kvetovanú alebo inak vzorovanú verziu, nepotrebujete ani komplikované doplnky. Vďaka setu zažiarite na každej oslave alebo párty. 

Letné oblečenie priam žiada, aby ste sa v ňom cítili pohodlne a zároveň štýlovo. Ktorý kúsok si ešte potrebujete doplniť do šatníka, aby ste boli aj vy v lete 2020 trendy?