🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SA OBLIECŤ NA SVADBU?

AKO SA OBLIECŤ NA SVADBU? ČO JE MOMENTÁLNE V MÓDE?

Ako svadobný hosť chceme na takom dôležitom obrade vyzerať elegantne a neobvykle. Toto je okamih, kedy sa môžeme jemne odchýliť od každodenného imidžu a nasadiť štýl, vďaka ktorému sa budeme cítiť výnimočne.

Zaujíma Vás čo je v nadchádzajúcej sezóne jar/leto 2021 v móde? Poďme sa na to pozrieť.

 

 

Oblečenie na svadbu by malo byť pohodlné na nosenie, nemalo by obmedzovať pohyb a zároveň by malo byť módne, štýlové a elegantné.

Pamätajme na veľmi dôležitý faktor, ktorým je kvalita materiálu. Iba pekné ušľachtilé tkaniny zaručujú, že náš vzhľad bude bezchybný. Je dobré mať na pamäti, že svadba trvá niekoľko hodín. Počas jej trvania sa koná veľa aktivít, hier, tancov atď. Materiál oblečenia na svadbu musí nášmu telu umožňovať voľné dýchanie.

Stavíte na večerné šaty alebo možno nohavice?

 

STYLINGOVÉ NÁVRHY NA SVADBU V ROKU 2021

 

V aktuálnom roku 2021 sa stáva dámsky overal veľmi módnym, pretože predstavuje dokonalú kombináciu dvoch aspektov: pohodlia a ženskosti.

Na trhu sú dostupné dámske overaly v rôznych variáciách. Na dôležité príležitosti existujú aj elegantné. Napríklad overal zo splývavej látky, so širokými nohavicami siahajucími takmer po zem, podčiarknutými v páse a krásnym zavinovacím vrchom. K nemu stačí zvoliť topánky na vysokom podpätku a naša silueta bude fantasticky štíhla a ženská.

 

Ďalší návrh v reakcií na otázku ,, ako sa obliecť na svadbu?“ je dámsky kostým. Takýto návrh sa môže zdať príliš každodenný, ale nič nemôže byť ďalej od pravdy. Krásne prisposobený dámsky kostým je možné kombinovať s efektnou blúzkou alebo topom lemovaným trblietavými filtrami.

Osvedčená a nadčasová ponuka v oblasti ,,ako sa obliecť na svadbu?“ sú klasické čierne šaty. Tento typ šiat dodáva žene sexepíl v každej situácií. Navrhujeme veľmi módnu kombináciu klasických čiernych šiat, napríklad s flitrovanou dlhšou a trochu oversize bundou. K tomu malú kabelku, členkové topánky a outfit je pripravený.

 

 

Pre fanúšičky módneho boho štýlu odporúčame mať na svadbe oblečené dlhé šaty s kvetinovou alebo ornamentovou potlačou. K tomu vysoké topánky na podpätku a do vlasov dekorácie v podobe kvetov. Celkový dojem bude ľahký, dievčenský a pohodlný.

 

AKO SA OBLIECŤ NA SVADBU? AKÉ FARBY A DOPLNKY SA ODPORÚČAJÚ NA DOTVORENIE SVADOBNEJ ŠTYLIZÁCIE?

Styling na svadbu nie je len o oblečení ale aj o doplnkoch. Sú to oni, ktorí určujú výslednú estetickú hodnotu stylingu. V roku 2021 sa zameriavame predovšetkým na zlaté šperky.

Módnym hitom sú retiazky a náhrdelníky v odtieňoch zlata. Pokiaľ ide o svadobné topánky, odporúčame siahnuť po klasických vysokých podpätkoch alebo čižmách v nadčasovej čiernej alebo v nude odtieni. Navrhované farby stylingu pre svadbu v roku 2021 sú čierna vo večernej verzií alebo v elegantnej tmavomodrej či zmyselnej červenej. 

Ako sa obliecť na krst? 

Ako sa obliecť do divadla? 

Ako sa obliecť na rozulúčku so slobodou?