🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SI VYBRAŤ ŠATY K VAŠEJ POSTAVE?

Koľko ženských postáv, toľko druhov šiat. Ak poznáte výhody a nevýhody svojej postavy, môžete prispôsobiť oblečenie tak, aby sa priblížilo ideálu, tvaru presýpacích hodín. Ako si vybrať šaty k postave? 

AKÉ ŠATY SÚ VHODNÉ PRE HRUŠKOVÚ POSTAVU? NÁJDITE ROVNOVÁHU

Postavu hrušky tvoria predovšetkým ženské plné boky, širšie stehná, malé prsia, štíhle plecia a ploché brucho. Ako si vybrať šaty, ktoré ladia s postavou? Tvar hrušky pripomína trojuholník, cieľom je odvrátiť pozornosť od plných bokov  a smerovali ju k hornej časti tela, teda ku krásnej línii ramien a krku. Správny strih rozšíri ramená a priblíži k dokonalej postave presýpacích hodín. Ako to spraviť?

Zvoľte šaty s bohato zdobeným topom. V skutočnosti sú povolené všetky strihy, ktoré odhaľujú ramená. Majú španielsky výstrih s elegantným riasením, zdobený flitrami alebo potlačou. Je dôležité, ak je asymetria iba v hornej časti. Najlepšie výstrihy pre hrušky sú tie, ktoré odhaľujú plecia a dekolt. Lodičkový, okrúhly a hranatý strih navyše spôsobí, že horná časť tela bude pôsobiť širšie.

 

ŠATY PRE MALÚ POSTAVU

Ako si vybrať šaty pre malú postavu? Cieľom dám je dosiahnuť, aby bola postava ženská. Dokonalé šaty budú mať teda niekoľko jedinečných úloh: predĺženie postavy a zaoblenie pŕs a bokov so zvýraznením štíhlosti pásu. Ako zväčšiť poprsie o niekoľko veľkostí? Požadovaný efekt dosiahnete tak, keď sa zameráme no hornú časť šiat a dobre zvolený výstrih.

Žiarivé farby vám dodajú dojem plnších tvarov. Najlepšie budú trapézové strihy, riasenie, vzory a plisovanie. Zvýraznite pás tenkým pásikom. To nie je všetko, nezabudnite na vhodné doplnky, hodinky alebo náramok.

 

POSTAVA V TVARE JABLKA - UKÁŽTE SVOJE SILNÉ STRÁNKY

Prevažná väčšina žien sú hrušky alebo jablká. Mimoriadne ženský tvar s okrúhlymi, plnými prsiami a tvarovanými nohami. Ako si teda vybrať šaty na jablkovú postavu? Malé chyby v podobe mierne vyčnievajúceho bruška a chýbajúcej jasnej línie pásu je možné napraviť výberom vzdušných, napríklad lichobežníkových šiat previazaných opaskom. Najlepšie výstrihy? Jednoznačne V, šaty s véčkovým výstrihom dokážu krásne predĺžiť krk a zároveň nechávajú vyniknúť prsia.

/damske-saty/ /damske-letne-saty/ /damske-lezerne-saty/