🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY ŠĽAPKY VLÁDNU LETNEJ SEZÓNE 2020!

ŠLAPKY NA PLAFORME SÚ TOP

Trend šľapiek na platforme má svoj pôvod v očarujúcich 70. rokoch. Doplňte ich rifľovými šortkami alebo obľúbenými letnými šatami a top look pre leto 2020 je na svete. Novým hitom  sú šľapky s pásom z pohodlnej tkaniny požičanej od espadriliek alebo s odolnými gumovými podrážkami. Obľúbeným sa stáva kombinovanie rôznych materiálov a farieb.

ZBOHOM CELOČIERNA KLASIKA

Nudné a fádne celočierne šľapky sú toto leto tabu. Jedine že by mali ultrapohodlnú korkovú alebo gumenú podrážku, vtedy vám to i módny kritici isto prepáčia. Ale inak, je potrebné voliť farby a kontrasty. Hlavne keď máte na výber množstvo zaujímavých kombinácií. Čo tak na začiatok skúsiť čierny semiš v kombinácii so slamenými pásikmi alebo ľanovým vláknom?

BIELA JE IN

Biela sa vracia späť nielen čo sa týka oblečenia, ale aj obuvi. Šľapky v bielej farbe sú obľúbené nielen vďaka elegancii a romantike v nich ukrytej, ale aj vďaka jednoduchému kombinovaniu s rôznymi druhmi oblečenia. K bielej si môžete obliecť všetky typy vzorov od kvetinových po guľôčkové a stále budete šik. Ak však preferujte iné farby, nevadí. Tento rok spoluvládnu viaceré farby ako je béžová, červená, tmavá i bledá zelená, bledomodrá, výrazná žltá i hnedá.


ŽIARIVÉ FARBY SÚ ABSOLÚTNE IN

Páčia sa vám žiarivé farby? Čo sa týka šľapiek, môžete si pokojne kúpiť v každej farbe aspoň jedny. Žiarivá žltá, červená, ružová či modrá, všetky sú na vrchných priečkach v topánkovom rebríčku. Pokiaľ až tak neholdujete výrazným farbám obuvi, môžete kľudne voliť aj menej nápadné pastelové farby.


NOVINKA LETA V PRIEHĽADNOM OUTFITE

Pamätáte si ako Popoluška stratila črievičku? Tak toto sú tie topánky ibaže v letnom prevedení. Priehľadné šľapkysú tak krásne a zaujímavé, až sa vám dych zatají. A v kombinácii priehľadné šľapky a vysoký opätok nachádzate absolútny hit tohto leta. Okrem toho, že zaujmete na každej letnej párty či len tak na prechádzke v meste, budete sa vám v nich chodiť priam rozprávkovo. Pokiaľ vám opätky nevyhovujú, tieto trendy kúsky nájdete aj vo verzii s rovnou podrážkou.

MAŠLE, MAŠLE A MAŠLE

Ako sme už načrtli, fádnosť a jednoduchosť sa v letnej móde úplne vytráca. Možno je to komplikovaným obdobím, ktoré práve prežívame, ale každý kúsok obuvi je niečím špeciálny. Mašle sú v roku 2020 trendy práve preto, aby do každého kúsku obuvi dodali kúsok ženskosti a romantiky. Skombinujte šľapky s mašľou s asymetrickými alebo vzorovanými šatami a získate kontrast, ktorý sa toto leto pýta o slovo na každom módnom kroku.

KVETY, MUŠLE ČI VZORY...JEDNODUCHO APLIKÁCIE VŠETKÝCH DRUHOV

Máte dnes romantickú náladu? Kvety na šľapkách to ľahko vyjadria za vás. Chýba vám more? Pripomeňte si ho mušľovými aplikáciami či mariňáckymi pruhmi na šľapkách. Kvetinové ozdoby, kamienkové aplikácie či farebné alebo hadie vzory, sa ani túto sezónu nikam nechystajú. 
  
Tak čo poviete, ktoré šľapky vyskúšate ako prvé? Ak vám ešte niektoré kúsky doma chýbajú, bohatý výber najnovších hitov nájdete aj u nás na modanoemi.sk.