🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KÚSKY OBLEČENIA, KTORÉ VYNOSÍTE PO CELÝ ROK

ZÁKLADNÉ OBLEČENIE JE TO, KTORÉ VYUŽIJETE POČAS CELÉHO ROKA

Určite po nich siahnete každý deň, a preto je dôležité, aby boli vyrobené z kvalitných materiálov. Vďaka nadčasovým strihom a nevýrazným farbám dokážete vytvoriť množstvo outfitov pre rôzne príležitosti – či už hľadáte ideálny outfit do práce, na večierok alebo len tak do mesta. Najlepšie na tom je to, že ich využijete bez ohľadu na ročné obdobie.Práve vďaka týmto kúskom budú vaše outfity okúzľujúce. Prečo ? V každodennom živote nemožno vytvoriť nič bez stabilného základu. Rovnako to funguje aj v módnom odvetví. Základom všetkého je taký kúsok, s ktorým dokážete zostaviť množstvo skvelých kombinácií. Chcete to vyskúšať? Čítajte ďalej a dozviete sa o piatich najlepších základných kúskoch oblečenia.

RIFLE – NOHAVICE, KTORÉ BUDETE NOSIŤ V ZIME AJ V LETE

Kvalitné a pohodlné džínsy budú v šatníku užitočné po celý rok. Mnoho z nás si bez nich nedokáže predstaviť ani jeden týždeň. Džínsové nohavice boli vyrobené pred viac ako 140 rokmi – spočiatku ich najväčšou výhodou bola ich odolnosť, dnes by sme však dokázali jedným dychom vymenovať množstvo ďalších výhod. Kvalitné džínsy so správne zvoleným strihom vám perfektne zvýraznia postavu. Ďalším pozitívom je to, že väčšina modelov je v najmódnejšej farbe tohto leta – modrej.

TRIČKÁ V ZÁKLADNÝCH FARBÁCH, KTORÉ BUDETE NOSIŤ POČAS CELÉHO ROKA

Pri vytváraní základu svojho šatníka dbajte na kvalitu tričiek a siahnite po univerzálnych farbách ako sú čierna, biela, sivá a béžová. Pripravte si tieto kúsky s krátkym aj dlhým rukávom, aby ste sa cítili pohodlne počas zimných aj letných mesiacov. Najvhodnejšie budú tričká z bavlny s malým podielom elastanu. V zime ich môžete skombinovať so sakom či svetrom a v lete ako top k sukni či šortkám.

KOŽENÁ BUNDA A BIELA KOŠEĽA – PERFEKTNÉ DUO

Kožená bunda je kúsok, ktorý je užitočný počas celého roka. Vyzerá perfektne v kombinácii s roztrhanými džínsami a teniskami ale aj so sandálmi na vysokom podpätku. V kombinácii s bielou voľnou košeľou budete vyzerať okúzľujúco. K tomu vaše obľúbené pohodlné rifle a perfektný outfit je na svete.

MIKINA ALEBO DLHŠÍ SVETER – IDEÁLNE NA CHLADNÉ VEČERY

V lete ideálne na chladné večery počas dovolenky v kombinácii s džínsovými šortkami a v zime k čipkovanej sukni s pančuchami alebo k šatám. Oba tieto kúsky oceníte počas celého roka, pretože sa v nich budete cítiť pohodlne a štýlovo. Vyzerajú trendy v akejkoľvek kombinácii a závisí len od vás, či preferujete teplákovú mikinu alebo pletený sveter.

Zoznámte sa s našim dámskym oblečením: šatyobuv, bundy, rifle

Prezrite si tiež našu pánsku ponuku: obuv, bundy, nohavice.