🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO SPRÁVNE KOMBINOVAŤ FARBU NECHTOV S FARBOU OBLEČENIA?

AKO KOMBINOVAŤ FARBY V MANIKÚRE S ODTIEŇMI OBLEČENIA? 

Nechty a oblečenie tvoria jeden celok, preto stojí za to ich čo najlepšie zladiť. Aby nás zvolená farba nepohltila, môžeme siahnuť po trochu inom odtieni. Kombinácia sýtej farby odevu, s jeho pastelovou verziou viditeľnou na rukách bude pôsobiť zaujímavo, dôsledne, ale zároveň minimalisticky. Ak si oblečieme zdobené, červené šaty, určite si môžeme zvoliť manikúru s tlmenými tónmi. Najdôležitejšia je striedmosť - farby by mali navzájom ladiť a navzájom sa dopĺňať. Samozrejme farba vašich nechtov, nemusí byť vždy podobná s tým, čo máte na sebe. Niekedy sa stačí inšpirovať malým ornamentom. Keď si oblečieme čierne šaty so zlatou sponou v páse, môže byť naša manikúra v odtieňoch zlatej. Malé stylingové triky, môžu zahrať veľkú úlohu v tom, ako nás budú vnímať ostatní. 

FUNGUJÚ KONTRASTY PRI MANIKÚRE? 

Momentálne sa veľa hovorí o kontrastoch. V prípade manikúry, je však lepšie ladiť s outfitom. Odtieň na nechtoch nemusí byť úplne rovnaký ako farba košele alebo svetra, ale mal by k nemu čo najlepšie ladiť. Preto je dobrou možnosťou, použiť podobné tóny. Napríklad, ak si oblečieme šaty v jemnej púdrovo ružovej farbe, svetlo-šedé nechty zapôsobia  viac ako výrazné. Manikúra nemusí byť vždy podobná, ale vyzerá oveľa lepšie, keď nejakým spôsobom korešponduje s oblečením, ktoré nosíme každý deň. Detaily, môžu úplne zemniť spôsob, akým vnímame módu, ale nájdenie takzvanej zlatej strednej cesty môže výrazne prispieť k nášmu vzhľadu, vďaka čomu sa zvyšuje naše sebavedomie. Medzi aktuálnymi trendmi si každá z dám nájde dokonalý odtieň, ktorý sa bude krásne hodiť k jej šatníku. 

V našom internetovom obchode s oblečením môžete kúpiť okrem iného: dámske šľapkydámske vesty, pánske mikiny, dámske rifle, pánske joggery, letné šaty