🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKO VYBRAŤ MIKINU DO MESTA A NA CVIČENIE?

NA ČO MIKINU POTREBUJETE? 

Na začiatok si musíte ujasniť, na čo vlastne mikinu potrebujete. Inú budete totižto vyberať na cvičenie, a inú zas do mesta. Jednotlivé typy sa od seba líšia najmä použitým materiálom, prípade strihom. Pri cvičení potrebujete skôr praktický kúsok, ktorý vám nebude príliš veľký. Do mesta pokojne voľte aj oversize veľkosti. 

MIKINY NA CVIČENIE 

Počas chladných mesiacov potrebujete zahriať viac ako inokedy. Ak radi beháte vonku alebo cvičíte v chladnejšom prostredí, mikina je tým najlepším pomocníkom. Na výber máte množstvo športových strihov.

Najlepšie je nájsť obtiahnutý a užší typ. Pri cvičení vám nebude zavadzať alebo sa zošmykovať. Dámske či pánske mikiny na šport by mali mať aj vrecká. Najlepšie s možnosťou zatvorenia na klasický alebo suchý zips. Do tých si môžete uložiť napríklad slúchadlá, mobil alebo kľúče od domu. 

Navyše, niektoré mikiny na cvičenie sú z funkčného materiálu. Ten ocenia najmä profesionálni športovci. Funkčný materiál vie jednoducho odviesť pot z tela. 

MIKINY DO MESTA

Tento typ mikín sa od športových líši najmä v použitom materiáli a v strihu. Na voľný čas môžete pokojne zvoliť väčšie rozmery oblečenia. Budete sa v nich cítiť príjemne. Pod mikinu si budete môcť taktiež obliecť ešte jednu alebo dve vrstvy. 

Dámske mikiny do mesta majú často rôzne potlače. Sú zaujímavé a pritiahnu pozornosť. Dajú sa jednoducho skombinovať s riflami alebo inými nohavicami. 

Rovnako sú na tom aj štýlové pánske mikiny. Vybrať si môžete z jednofarebných prevedení. Poprípade stavte na farebnú kombináciu alebo na potlač. 
Na zips alebo cez hlavu? 

Ako sme spomenuli, mikín na trhu je veľké množstvo. Vyberať si môžete z dvoch hlavných typov a to: 

  • cez hlavu
  • na zips

Mikiny cez hlavu sú klasikou. Dobre vyzerajú a vhodné sú ako do mesta, tak aj na športovanie. Dámske alebo pánske mikiny na zips sú však omnoho praktickejšie. Obliekajú sa na spôsob bundy alebo kabátu. 

NEZABÚDAJTE NA KAPUCŇU

Kapucňa je často doplnkom, ktorý sa na mikine nachádza. Niektoré typy ju však nemajú. Kapucňa môže niekedy zavadzať, napríklad pri cvičení. Do mesta sa však rozhodne hodí. Využiť ju môžete v prípade zlého počasia. 

ZHRNUTIE 

Mikina je základným kúskom, ktorý by vám v šatníku rozhodne nemal chýbať. Jednoducho sa kombinuje s iným oblečením, vyzerá štýlovo a môžete ju nosiť na množstvo spôsobov. Na výber máte veľa strihov aj dizajnov.