🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

BALERÍNKY SÚ STÁLE HITOM POHODLIA A ELEGANCIE

OKREM ZIMY ICH MÔŽETE NOSIŤ CELÝ ROK 

Baleríny majú tú výhodu, že sa dajú nosiť na jar, v lete a dokonca aj na začiatku jesene. Sú to príjemné topánky, ktoré poskytujú vysoký komfort. Veľmi jednoducho ich skombinujete so sukňou, nohavicami či dokonca ľahkým kabátikom. 

Keď do balerín raz investujete, môžete si byť istí, že vám vydržia niekoľko sezón. Nehovoriac o tom, že lepšie udržia nohu a poskytnú správnu oporu. 

RÔZNE FAREBNÉ PREVEDENIA 

Pri nakupovaní balerín si na svoje príde úplne každá žena. Nájdete ich totižto v mnohých farebných odtieňoch. Veľmi obľúbené sú najmä biele baleríny. Sú jednoduché a ľahko sa kombinujú. 

Ak chcete niečo ženskejšie, zvoľte ružové baleríny. Pri kombinovaní ich pokojne nechajte vyniknúť. Oblečte si k nim jednofarebný outfit tmavej alebo bledej farby. 

Netreba však zabudnúť ani na metalické odtiene. V tomto prípade zlaté alebo strieborné baleríny. Tento trend však nechajte na leto. Jar a jeseň sú obdobiami pre menej výrazné kúsky. 

ŠPICATÉ ČI ZAOBLENÉ? 

Ako sme spomenuli, na trhu nájdete desiatky rôznych typov balerín. Deliť ich môžete podľa viacerých parametrov. Spravidla sa však stretnete so zaoblenými alebo špicatými modelmi. 

Špicaté typy balerín sú vhodné do elegantných outfitov, k šatám, sukniam alebo do práce. Na prvý pohľad vyzerajú podobne ako lodičky, len bez opätkov. 
Zaoblené baleríny sú univerzálne. Hodia sa nielen do elegantných, ale taktiež ležérnych alebo športových outfitov. 

ZAUJÍMAVÉ DOPLNKY 

Balerínky sú síce jednoduchou obuvou, no na trhu nájdete aj také, ktoré majú rôzne zaujímavé doplnky. K nim sa radia napríklad mašle na špičke alebo remienky. 

Dobre urobíte, ak si zakúpite jedny klasické, jednofarebné baleríny a jedny s nejakým doplnkom. Ak by sa vám jeden typ k oblečeniu nehodil, jednoducho siahnete po druhom. 

VHODNÁ OBUV PRE DIEVČATÁ

Hľadanie topánok pre menšie slečny je mnohokrát poriadne náročné. Uzavreté a komfortné letné topánky na trhu často nenájdete. Práve preto je dobré staviť na dievčenské balerínky. 

Okrem toho, že budú skvelo vyzerať s akýmkoľvek oblečením, bude dieťa nadšené zo štýlovej obuvi. 

ZHRNUTIE 

Balerínky patria k obľúbenej obuvi mnohých žien. Sú príjemné na nosenie a nohy nikdy neodierajú. Ak ste si doteraz ešte žiadne nekúpili, rozhodne to zmeňte. Štýlové baleríny dokážu zmeniť celý outfit.