🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

MÓDNE FARBY OBLEČENIA - JESEŇ 2020

TMAVÉ ODTIENE V JESENNEJ MÓDE

Móda na jeseň 2020 pozostáva okrem iného aj zo zaujímavých farebných návrhov. Okrem šťavnatých žiarivých farieb nájdeme aj ich protiklady, ktoré si väčšina z nás s týmto ročným obdobím spája oveľa viac. Jedná sa samozrejme o mierne, tmavé, tlmené farby. V našom šatníku sa teraz môže objaviť aj tlmená žltá, horčicová, fialová ale aj kakaovo béžová, ktoré sa zmocnili prehliadkových mól.

Hneď vedľa nich môžeme umiestniť zemské tóny, napríklad sýtozelené a hnedé.

Je ľahké vidieť, ako tieto návrhy do seba zapadajú. Všetky tieto farby nám umožňujú zostaviť očarujúci outfit v súlade s aktuálnymi trendmi. Pod záhadnými názvami farieb, ktoré sa dajú preložiť ako „červený čaj“ alebo „merkúr“, nájdeme stelesnenie obdobia, keď listy začnú žltnúť a svet sa spomalí.

Výberom tmavších farieb dávame najavo svoju pripravenosť na nadchádzajúce jesenné obdobie v dôsledku čoho budeme mať pre páry zaujímavé vianočné svetre zosobňujúce radosť z blížiacich sa Vianoc.

JESENNÉ FARBY, KTORÉ SÚ VŽDY V MÓDE

V jesennej móde nájdeme farby, ktoré sú každý rok módne. Sú to napríklad červenkasté a hrdzavé odtiene, ktoré nádherne ladia s fialovou alebo bordovou farbou. Keď sa ukáže, že náš šatník potrebuje niečo svetlejšie, môžeme doň pridať krémový alebo jemne sivý prvok. Náš jesenný šatník môže vyzerať skutočne zaujímavo. Predtým, ako siahneme po dámskych vianočných svetroch, ktoré spestria čakanie na Vianoce, je dobré potešiť sa ľahkými bundami a kabátmi, ktoré je možné zafarbiť jednou z momentálne módnych farieb. Šatník každého milovníka módy sa každú sezónu mení. Taktiež vianočným svetrom s veselou grafikou predchádzajú klasické trenčkoty v pieskových tónoch, ktoré vďaka podšívke hrejú rovnako mužov ako aj dámy. Tieto druhy vrchného oblečenia nás úspešne chránia pred chladom. Je dobré kombinovať nesmrteľné jesenné farby s novinkami prevzatými z prehliadkových mól.

Módne farby oblečenia na jeseň 2020 vytvárajú škálu najrôznejších odtieňov, medzi ktorými si každý nájde niečo vhodné pre seba. Príkladom sú neónové svetlé farby kontrastujúce s tlmenými farbami.

Pozrite tiež: dámske bundy, dámske vesty, pánske bundy, pánske svetre.