🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

AKÝ MATERIÁL JE NAJVHODNEJŠÍ NA HORÚCE DNI? PÄŤ NAJLEPŠÍCH MATERIÁLOV NA LETO

AKÝ MATERIÁL JE NAJVHODNEJŠÍ NA HORÚCE LETNÉ DNI ?

 Keď teploty vonku stúpajú, každý z nás si istotne pri výbere outfitu premyslí, v ktorých materiáloch sa bude cítiť komfortne a príjemne. Najlepšou voľbou sú vzdušné materiály, ktoré umožnia pokožke dýchať a absorbujú vlhkosť.

Iba v takomto oblečení sa budete počas horúceho dňa cítiť pohodlne, aj keď vás čaká náročný pracovný deň. Aký je teda najlepší materiál na leto ? Naštudujte si náš zoznam a cíťte sa príjemne bez ohľadu na počet červených dielikov na teplomere.

MATERIÁL, KTORÝ DOKÁŽE ZÁZRAKY – VLNA

Vlna je jedným z najlepších materiálov na teplé dni. V zime zahrieva a v lete chladí. Práve vlna má najlepšie termoregulačné vlastnosti, a preto je ideálnou voľbou pri výbere elegantného oblečenia do kancelárie aj v lete.

Najlepší materiál na leto ? „Cool wool“, takzvaná studená vlna, ktorá vďaka dobre premyslenému usporiadaniu väzieb oddeľuje vlhkosť od pokožky a zanecháva ju suchú a sviežu po celý deň.

PRÍRODNÉ VS UMELÉ – KTORÉ LÁTKY SÚ NAJLEPŠIE NA TEPLÉ DNI ?

Ako sa ukázalo, medzi najlepšie materiály patrí okrem vlny aj bavlna, ľan, lyocel a modal. Prvé dve látky sú prírodne a vďaka svojim vlastnostiam vás nesklamú ani v tých najhorúcejších dňoch. Sú ľahké, hypoalergénne a hygroskopické čo znamená, že absorbujú až neuveriteľných 25% vlhkosti!

Aj napriek tomu, že lyocell a modal patria medzi umelé materiály, sú neskutočne ľahké, hygienické, prijemné na dotyk a absorbujú až 50% vlhkosti. Na pokožke zanechávajú pocit príjemného chladu, čo v lete určite oceníte. Už ste sa rozhodli, po akom materiále siahnete počas letných mesiacov ?

V našom internetovom obchode nájdete množstvo kvalitných dámskychpánskych kúskov: dámske tričká, svetre, nohavice, šaty alebo pánske tričká, nohavice a mikiny.