🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

TRENDY VZORY NA LETO 2020

VYSOKO MÓDNE VZORY NA LETO 2020? BODKY VŠETKÝCH ROZMEROV

Ak v lete 2020 stavíte len na jeden vzor, navrhujeme vám, nech sú to jednoznačne bodky. Najmodernejšie budú čierne na bielom pozadí alebo naopak. Nachádzať sa budú na šatách, blúzkach a sukniach. Nezabudnite si ich pribaliť na dovolenku, obliecť do práce či na akúkoľvek slávnostnú udalosť. Ako správne nosiť bodky – módny vzor leta roku 2020? Majte na pamäti princíp rovnováhy. Nižším dámam sa budú hodiť väčšie bodky, zatiaľ čo tým vyšším odporúčame siahnuť po bodkách menších rozmerov.

AKO NOSIŤ NAJMÓDNEJŠIE VZORY TEJTO SEZÓNY? NAJLEPŠIE V ČIERNO-BIELEJ KOMBINÁCII

Bez ohľadu na to, či sa rozhodnete pre bodky, pruhy alebo károvaný motív – siahnite po čierno-bielych kombináciách. Ak však neplánujete obmedziť svoj vzhľad len na tieto dve farby, rozbite svoj outfit jednou výraznou farbou, napríklad akýmkoľvek neónovým odtieňom alebo farbou roka – kráľovskou modrou. Môže to byť napríklad výrazne sako, kabelka, doplnky alebo slnečné okuliare.

Ak sa nechcete obmedzovať len jedným vzorom, naučte sa, ako správne kombinovať rôzne vzorované kúsky. Najpôvabnejšími kombináciami sú kombinácia kára a kvetov, bodiek a pruhov alebo bodiek a kára. Tajomstvom je skombinovať kúsky tak, aby všetky vzory farebne ladili. Čím menej farieb vo svojom outfite použijete, tým lepšie. Dôverujte farbám a nechajte ich, nech spoja kúsky oblečenia do jedného celku samé.

Prezrite si v našom internetovom obchode dámske topánky, bundy, kabelky alebo pánsku obuv, nohavicebundy.