🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

ASYMETRIA V MÓDE

ASYMETRIA A JEJ VÝHODY

Pre módnych návrhárov sú presýpacie hodiny ideálom ženskej postavy. Asymetria v móde je skutočným esom v rukáve, umožňuje vám odvrátiť pozornosť od nedostatkov na postave a obrátiť pohľad smerom k výhodám. Experimentovanie s asymetriou v móde vám poskytne požadovaný efekt. Napríklad rozšírite svoje boky a odvádzajte pozornosť od príliš objemného vrchu tela, alebo zamerajte  pohľad na tvarované stehná namiesto širokých ramien. A čo je najdôležitejšie, Vy sa rozhodnete, čo chcete zobrazovať.

PRE KOHO JE URČENÁ ASYMETRIA ?

Vďaka asymetrickej hornej alebo dolnej časti dokážeme efektívne otočiť ťažisko a bez použitia skalpela vytvarovať telo. Asymetria je obzvlášť užitočná v móde pre postavy ako: „Y“, jablká, hrušky alebo obrátené trojuholníky.

Ak je naším cieľom priblížiť štíhle nohy, lýtka, stehná, rozhodnime sa pre asymetrickú dámsku sukňu. Môže mať kratšiu prednú časť a predĺženú zadnú časť, alebo iba jeden bočný „rez“. Takáto sukňa vám umožní upraviť ženskú postavu, odpútať pozornosť od príliš širokých ramien alebo väčšieho brucha. Vďaka tomu sa priblížime k dokonalým presýpacím hodinám.

Máte štíhlu, jemnú líniu ramien, ale nemusia sa vám nevyhnutne páčiť boky a zavalité stehná? Vyberte si asymetrické letné šaty s topom noseným iba na jednom ramene. Dekolt môže byť dodatočne ozdobený ženskou čipkou alebo riasením. Je to jednoduchý trik, ktorý vám umožňuje dosiahnuť vizuálnu rovnováhu využitím asymetrie v móde. Je to jednoduché, nie?

KOMBINÁCIE ASYMETRICKÉHO OBLEČENIA

V móde budú najpopulárnejšie asymetrické dámske sukne, blúzky a šaty na jedno rameno. V prípade ležérnych šiat stačí zvoliť jednofarebné dámske sandále, alebo dámske topánky na vysokom podpätku, zladenú kabelku a je hotovo.

S čím však skombinovať asymetrické sukne? V tejto kombinácii budú najlepšie vyzerať dámske tričká klasických jednoduchých strihov. Perfektným doplnkom stylingu bude prechodná dámska rifľová bunda a veľmi dievčenské baleríny.