🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KLASICKÝ ŠTÝL NA KAŽDÝ DEŇ

KLASIKA NA KAŽDÝ DEŇ 

Klasická móda sa vyznačuje tlmenými farbami a jednoduchými strihmi. Napríklad klasické košele, dámske nohavice cigaretového strihu, dámske svetre a roláky z kvalitného, elegantného úpletu , vrátane nadrozmerných búnd. Medzi dámsku klasiku patria jednoznačne  malé čierne šaty (little black dress) a dámske sukne s ceruzkovým strihom. 

AKO KOMBINOVAŤ OUTFIT V KLASICKOM ŠTÝLE ? 

Kombinujte svoj outfit s oblečením, ktoré už máte v šatníku. Príkladom kombinácie je kombinácia ležérneho základu ako sú dámske džínsy a béžový, sivý alebo  modrý rolák s dlhšou, nadmernou bundou po stehná, širšou v ramenách. Doplňte styling klasickými, čiernymi, dámskymi čižmami s vyšším zvrškom. Univerzálna kabelka na rameno bude vyzerať skvele, napríklad na retiazke namiesto štandardného opasku. 

KLASICKÝ ŠTÝL V PÁNSKOM ŠATNÍKU 

Klasický štýl je nadčasové oblečenie, ktoré bude vždy v móde. Aká klasika by mala byť v pánskom šatníku, aby bolo možné vytvárať každodenné outfity? Určite dobre strihaný oblek v tmavej farbe, klasická biela košeľa, rovné strihy pánskych džínsov a pánsky sveter v jednej zo základných farieb. S takýmito kúskami, môžete ľahko kombinovať outfity na každý deň.