🤑LIVE VYSIELANIE SÚŤAŽ ROZDAVAME 1000€🤑
🕒 Facebook www.facebook.com/modanoemi

KEDY ZVOLIŤ K OUTFITU TENISKY A KEDY LODIČKY

KEDY ZVOLIŤ K OUTFITU TENISKY A KEDY LODIČKY?

Tenisky a lodičky patria k najobľúbenejšej obuvi na trhu. Vďaka tomu, že vyzerajú dobre, sa dajú nosiť so všetkým. Sú však veľmi rozdielne a majú iné pravidlá nosenia. Kedy by ste si mali k outfitu vziať dámske lodičky a kedy tenisky? Máme pre vás odpovede a praktické rady.

 

ÚZKE ŠATY A ELEGANTNÉ RÓBY

Väčšina úzkych šiat, sukní a elegantných rób si vyžaduje lodičky. Spravidla sa nosia na večerné podujatia, hneď na prvý pohľad vyzerajú dôležito a luxusne, a priťahujú pozornosť. Musíte si k nim obuť topánky, z ktorých bude vyžarovať to istéLodičky sú skvelou obuvou, keď idete večer na stretnutie s priateľmi, drink, večeru alebo sa chystáte do divadla. Váš outfit vedia povýšiť o niekoľko úrovní. Nehovoriac o tom, že vám dajú akúsi silu. Budete sa v nich cítiťperfektne. To, aký model elegantných dámskych lodičiek zvolíte, je len na vás. Najlepšie vyzerajú kúsky s vysokým a tenkým opätkom. Pohodlnejšie sú ale tie s hrubším. V tých vás nebudú príliš bolieť nohy.

 

 

PRÁCA A PRACOVNÉ OUTFITY

Väčšina dnešných zamestnaní nemá žiadny dress code. Dokonca, nálada je tak uvoľnená, že môžete nosiť čokoľvek, čo chcete. Aj to najpohodlnejšie oblečenie, ktoré nájdete v skrinke. V takýchto prípadoch je čisto na vás, čo si oblečiete. Mnohé ženy však nechajú lodičky doma a vezmú si dámske tenisky. Sú pohodlné, jednoducho sa v nich chodí a môžete ich mať na nohe dlhé hodiny.

 

 

 

VOĽNÉ ŠATY A SUKNE DO TVARU A

Voľné šaty sú obľúbené hlavne počas leta. Ich najsilnejšou stránkou je to, že sú vzdušné, vďaka čomu vám v nich nebude príliš teplo. Sú jemné, ženské a hravé. Najlepšie pri nich vyzerajú tenisky dámske, prípadne ľahké plátenky. To isté platí aj pri sukni do tvaru A. Tá je poslednou dobou na výslní, pretože zakrýva kilá navyše a vyzerá mladistvo. Keď si k nej obujete tenisky, budete mať hneď o desať rokov menej.

 

KEDY EŠTE NOSIŤ LODIČKY?

Lodičky môžete nosiť vo viacerých situáciách, ako napríklad:

  • keď si chcete opticky predĺžiť nohy – lodičky majú moc opticky predĺžiť nohy a poskytnúť vám niekoľko centimetrov navyše. To určite ocenia nižšie ženy.
  • keď sa chcete opticky zbaviť niekoľkých kilogramov navyše – vďaka tomu, že lodičky pridajú na centimetroch, dokážu opticky ubrať na kilogramoch.
  • keď sa chcete cítiť žensky a sexi – niet iných topánok, ktoré by mali toľko elegancie a sexepílu, ako lodičky. A ak chcete, aby toto pravidlo platilo dvojnásobne, siahnite po dámskych lodičkách červených. Červená farba spraví zázraky.

 

KEDY EŠTE NOSIŤ TENISKY?

Tenisky znosíte v mnohých situáciách, hlavne:

  • keď potrebujete pohodlnú obuv na celý deň – v teniskách vydržíte stáť dlhé hodiny bez toho, aby vás boleli nohy.
  • keď nosíte rifle a športové nohavice – tenisky sú ako stvorené k rifliam a športovým nohaviciam. Skvelo ich dopĺňajú a vytvárajú jednoduchý, no pritom trendy vzhľad. Ak chcete vyzerať ešte lepšie, zvoľte biele tenisky dámske. Tie pritiahnu pozornosť a zaujmú už z diaľky.

 

 

AKÚ FARBU ZVOLIŤ?

Otázkou zostáva, aké lodičky a topánky si zvoliť? Najlepšie spravíte, keď si vyberiete jeden pár v základnej farbe. To znamená v čiernej, sivej alebo bielej. Bude sa vám dobre kombinovať s ostatnými kúskami v outfite. Keď máte základ hotový, viete na ňom stavať. Vyberte si výraznejšie modely, ako napríklad červená, modrá, zelená alebo ružová. Sledujte tiež rôzne doplnky. Na teniskách sú to šnúrky, na lodičkách zas zaujímavé opätky a detaily po celej dĺžke topánky.

 

POHODLIE VS. ELEGANCIA

Ku koncu tak zostáva len otázka: Zvolíte si pohodlie vo forme tenisiek, alebo skôr eleganciu vo forme lodičiek? Najlepším riešením je siahnuť po oboch možnostiach. Vďaka tomu budete môcť pravidelne meniť a vytvárať rôzne štýlové outfity.